bence iyi oldu niye mi sayıştayın sınavını kazananların çoğu işi gücü olan adamlar hatta çoğu bakanlıklarda orda burda uzman yardımcısı olan kişiler..idari yargı ceza cmk icra iflas kalkınma büyüme tr ekonomisi uluslararası iktisat muhasebe çalışmadan giriyorlardı konu sayısı az kafa rahat kazanamasam nolacak işim gücü var diyip rahat çalışmanın karşılığını alıyorlardı artık öyle olmayacak oturup adamakıllı kpss çalışmaları gerekecek ( genel yetenek genel kültür dahil) bence iyi oldu işsiz insanların önünü açtılar kpss şartı getirererek adaletli bir sistem olacağı kanaatindeyim
emregular tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 SAYIŞTAY SINAVI
-
RE: 2018 ekonomik krizi
@north-remembers aynen öyle. Dere geçerken at değiştirilmez dediler atı alan üsküdarı geçti haberleri yok. Çok geç kalındı ülkemi seviyorum ve çok üzülüyorum gerçekten şu an ki durumlara ülkeyi sevmek ülkeye bilimle teknolojiyle yazılımla katma değerli ürünler üretmekle olur. Belki ben bişey üretemedim ülkeme katkı sağlayamadım ama en azından katkı sağlamak isteyenlerin önüne taş koymadım. Bir musibet bin nasihattan iyidir derler bakalım mahfi hocaları özgür hocaları dinlemediler ama her şerde bir hayır vardır. 2001 krizinden sonra türkiye güçlü bir bankacılık sistemiyle ayağa kalktı bu seferde benzer şeyler diğer sektörlerde olur bakarsın hayırlısı olsun
-
RE: Psikolojinizi nasıl sağlam tutabiliyorsunuz?
@edaus sizde kendimi gördüm şu yazdiklariniz neredeyse benimkilerle birebir aynı
-
RE: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
Sınava giriş belgesi yayınlanmadı di mi hala ülkede ösym den başka adamakıllı sistemli sınav yapan kurum yok arkadaş. Bıktık bu üniversitelerden. Yine saçma sapan sorularla karşılaşacaz biliyorum ankara üniden gazi üniden. Kalitesiz dandik sorular bizi bekliyor. Üniversiteler farklı bir dünyada yaşıyor. Soru tarzları kpss alana hiç uymuyor.
-
RE: Batıyor Muyuz?
@lion batırel in şakkadanak teorisiyle biz bu borçları kapatırız kardeşim rahat ol basarız parayı piyasa şok :)))
-
RE: Shady1 ‘e Tebrik !
Hayırlı olsun kardeşim tebrik ederim darısı bana ve diğer forumdaşlara
-
RE: PTT uzman yardımcılığı/Genel
@jackov o maaşa kimse durmaz orda yds 70in olacak guy ile aynı maaşı alacaksın 2019 kpss çalışma yerine döner kurum
-
RE: 11. Dönem Vergi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2018 (500 Kişi)
@luthor bazı kurumlar hariç diyelim. Spk,Bddk gibi kurumların klasik sınavlarında ezberden ziyade yorum sorusu, bilgiyi yorumlama soruları daha çok geliyor hukuk bilgim zayıf olmasına rağmen yorumlama kabiliyetimle hukuktan 65 almıştım bddk klasik sınavından . O yüzden her klasik sınava ezberci mantığıyla bakmamak lazım. Vmy'ye ilk defa gireceğim nasıl soracaklar bilmiyorum.
-
RE: Güncel Ekonomik Gelişmeler
@lion bu yüksek dalgalanmaya karşı zamanında avrupanın yaptığı "tüneldeki yılan" tarzı günlük dalgalanma sınırı getirilebilir mi acaba? +%1-%1 veya +%1.5-%1.5 gibi. TL nin günlük kaybı %4 ün üzerinde. Bu kadar da oynaklık hayraalamet değil sıkıntı büyük. Tl sen rahat durmuyon çok yaramazsın aha şurdan dışarı çıkma hadi bakiyim belirli bir aralıkta dalgalan sen demek lazım benim teoride
batırelin şakkadanak teorisi gibi olmamıştır inş ama napim bu kur olayı inanılmaz canımı sıkıyor özgür demirtaşı mahfi eğilmezi servet yıldırımı fatih özatayı güngör urası cüneyt başaranı göreve davet ediyorum getirsinler bu adamları ekonominin başına artık yeter liyakat liyakat liyakat -
RE: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
@barocan işte o karıştıran benim:)) romanyayı silsem soru doğru, puan alacam gerçi alsam ne yazar hayatımda girdiğim en saçma zor sınavlardan biriydi bddk spk dahil o kutadgu biligdeki 4 ana karakteri yazana helal olsun baktım şimdi küntogdı adalet,aytoldı saadet ögdülmiş akıl, odgurmış kanaati temsil ediyormuş bu soruyu tam yapanı hiç diğer sorulara bakmadan direkt alsınlar bu nedir ya türk tarih kurumu uzman yardımcılığı sınavı sanki neyse sonuç olarak kaldım hayırlısı napim
emregular tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
@BluePhantom anladım hocam hayırlısı olsun 1.yedek arkadaşımıza hayırlı olsun o zaman.
-
RE: Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020 (120 kişi)
@BluePhantom hocam neden feragat ettiniz başka hangi kurumu kazandınız?
-
RE: TÜİK 50 UZMAN YARDIMCISI ALIYOR
@tkntgc hocam yeni gördüm kusura bakmayın evet genel kültür sorulmadı güncel rakam tüik verisiydi evet cari işlemler hesabı 2019 verisi soruldu cari açık yani
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
olmadı keşke puanımızı da görebilseydik 4 kişi aldığı için umudum azdı ama yüksek puanla elendiğimi görmek umut verici olurdu eğer alabildiysem tabi. Keşke puanları yayınlasalar
-
@Math @bernoulli güncel rakamlardan 1 soru geldi. Tüikle ilgili de sadece tüikin görevi ne ne yapar gibi bir soru soruldu kalanı iktisatla ilgiliydi
-
bugün mülakata girdim komisyon üyeleri genel olarak saygılı ve gayet iyi davrandılar 3 kadın, 2 erkek olmak üzere 5 kişi vardı içeriye maskeyle ve eldivenle giriyorsunuz her seviyeden soru soruldu bana kolay orta zor. Alandan geldi sorular iktisat mezunuyum ekonometriden bile soru geldi. Yaklaşık 15-20 dk sürdü mülakat
-
RE: Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@atanmamgerek kvkk nın sitesindeki duyuru güncellenmiş hocam saat 14.30 daymış sınav.
https://www.kvkk.gov.tr/Icerik/6789/Kisisel-Verileri-Koruma-Uzmani-Yardimcisi-Sinavina-Katilim-Basvuru-Sonuclari -
@Antimülakat 4 nolu cbk da yapılan değişiklikle teftiş başkanlığı kuruldu hocam hatta müfettiş ve müfettiş yardımcısı kadro ihdası bile yapıldı. Ha kurumun kalitesine tabi ki bişey diyemem uzmanların özlük hakları ile ilgili bilgim yok ama merkez uzmanlıklardan iyi olduğunu söylüyorsunuz illa ki artısı eksisi vardır köklü bir kurum sonuçta kurum kültürü çok önemli.
-
@Antimülakat hocam hangi yönden dolayı tavsiye ediyorsunuz merkez bakanlık uzmanlıklarından farkları artıları nelerdir size göre?
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@barocan rica ederim soruları yine yayınlarlar bence