QNB FINANSBANK ILANI
-
@tercihiniyap Hocam şube müşteri hizmetleri temsilcisi için sınav daveti geldi bana. Gişe olayı ayrı. Müşterilerle birebir iletişim kuruluyor hesap açma gibi işlemlerle. Ama çok bir bilgim Yok maalesef.
-
Aydin tercih etmistm bana da geldi mail
-
@tercihiniyap yenibirişte kalkmış hocam ilan
-
Var mi ses seda?
-
@ese03 bende bu soruyu soracaktım siz benden önce davranmışsınız. Bana gelen bir mail,telefon vs yok henüz
-
Mülakat daveti alanlar var ama bana da biseycikler gelmedi .
-
@richie-rich, içinde söyledi: QNB FINANSBANK ILANI
@tercihiniyap ilan diye başlık açıyosun sonra gelmiş davetiye alan var mi diyosun. Açma kardeş o zaman. Zaten gizliden gizliye yürütmüşsün sen süreci, başvuru yapmissiin zaten . Başvuru süresi de bitmiş neyin başligi bu simdi
Forumda hic özel banka ilanını başvuru öncesi görmedim bence şaşırmamak lazım. Yakında arkadaşlar işe başladım maaşım yatmamış bilgisi olan var mı şeklinde de görebiliriz özel banka başlıklarını
-
@ilanmılano Hocam muhtemelen size denk gelmedi. Banka ilanlarının olduğu bir başlık var orada genel olarak özel bankaların kariyer ya da diğer sitelerde yayınlanan ilanları paylaşılıyor.
-
@tercihiniyap mülakat daveti alanları yüz yüze mi yoksa biline mülakata mı davet etmişler Hocam biliyor musunuz?
-
@mbguy hocam şubeye yüz yüze görüşmeye cagrilmislar .
-
@tercihiniyap banada bi bilgi gelmedi hocam
-
@serpilyayin Kayseri,Aydın ve İstanbul gördüm davet alanlarda hocam Bursa duruyor sanırım hala:)
-
@tercihiniyap aaaa demekki il il ayri ayri yapiyolar iyi haber bu
-
@mbguy, içinde söyledi: QNB FINANSBANK ILANI
@ilanmılano Hocam muhtemelen size denk gelmedi. Banka ilanlarının olduğu bir başlık var orada genel olarak özel bankaların kariyer ya da diğer sitelerde yayınlanan ilanları paylaşılıyor.
Doğrudur hocam. Toplu başlıga denk gelmedim. Ancak ne zaman X bankasi diye bir baslik görsem merak edip giriyorum ilani görmek için tabi ilk gönderi meshur mulakat daveti alan oldu mu oluyor
-
@tercihiniyap ankaradan davet alan var mı acaba?
-
Yaşadığı şehir dışında bir şehir seçip davet alan oldu mu?
-
arkadaşlar kaç test vardi sinavda? ben 50 soruluk testi cozdum ama sure bitmeden testi bitire tıklamadim. birde olumsuz olsada mail aticagiz dediler bana olumsuz bir mailde gelmedi.
-
@ahmetugur hayır hocam hiç ankara için davet alan görmedim henüz .
-
@maliyeüstadı 50 soruluk bir test vardı sadece zaten test bittikten sonra mail geliyor tamamladınız diye o geldi mı size
-
Arkadaşlar şuan bana da mülakat için mesaj geldi bursa tercih etmiştim ben.