TWITTER ETKİNLİĞİ
-
Arkadaşlar herkese merhaba,
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettiş Yrd. mülakat sonucu 8 ay,
Gençlik ve Spor Bakanlığı Denetçi Yrd. mülakat sonucu 6.5 ay,
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Müfettiş Yrd. mülakat sonucu 5.5 aydır açıklanmıyor.
Mağduriyetimizi duyurmak adına twitter’da ortak bir etkinlik yapalım diye düşündük.
Bu alımları bekleyen tüm arkadaşları bu başlığa davet ediyoruz.
Dışarıdan destekleyecek arkadaşlara da kapımız sonuna kadar açık. -
Üst düzey bürokratlara sesimizi duyurmaya çalışalım.
-
@iktisadii34 Hocam iş teftişle gsb bekleyen kişi sayısı 150 civarı bunların da çoğu bir kurumda çalışmaya başladılar.Bu açıdan twitterdan sesimizi duyurabilecek bir sayıya ulaşamayız diye düşünüyorum.3 alımı içeren ortak bir metni memurlara yollayıp haber yaptırabilsek yine etkili olur.
-
Atananlar hep merkez teşkilatta değildir heralde
-
@sınavuzmanyrd Gsbnin yarisindan fazlasi merkez teskilatta geri kalanlar ne yapiyor bilmiyorum.Basliga bile dogru duzgun yazan kalmadi.
-
Toplanalım bakalım. 15-20 kişi yazsın bi
-
@luthor memurlar net 3 alımla alakalı 2 3 hafta önce bi haber yapmıştı hocam. Bir şey yapmadan beklemektense her yolu denemeliyiz. Etkinliğin başında ket vurmak yerine destek olalım lütfen, bir şey yapmak için çabalayalım. Gerekiyorsa memurlar a ortak metin de yazılır
-
@iktisadii34 Tamam bu başlığı ilgili sayfalarda paylaşalım bir toplanalım o zaman hocam.
-
çevre ve şehircilik için 8 aydır bekliyoruz neyi ve kimi beklediğimizi bilmeden..
-
Arkadaşlar memurlar net WhatsApp hattına bildirelim Twitter İçin sayımız az ve herkes yazıyor organize şekilde
-
@iktisadii34, içinde söyledi: TWITTER ETKİNLİĞİ
@luthor memurlar net 3 alımla alakalı 2 3 hafta önce bi haber yapmıştı hocam. Bir şey yapmadan beklemektense her yolu denemeliyiz. Etkinliğin başında ket vurmak yerine destek olalım lütfen, bir şey yapmak için çabalayalım. Gerekiyorsa memurlar a ortak metin de yazılır
-
@iktisadii34 aynen üstad ortak bir metinle gönderelim ailedeki herkesin WhatsApplarındanda WhatsApp hattına gönderelim
-
Bahsedilen mülakatların neticelenmesini beklemesemde ilan bekliyorum ve devam eden bir süreç varken yeni ilanın gelmeyeceği bilincindeyim. Bence şu an beklemede olan tüm iibf mezunları katılmalı bu tür etkinliklere. Bende varım
-
İlgili alımlarla alakam olmamasına rağmen bende katılırım ama burada önemli olan bürokrasinin neden ilerlemediği.Bugün bu sonuçlar açıklansa yarın başka bir kurum 8 ay bekletecek.Bakın daha 9.promosyon atamaları tamamlanmadı,Guy-Dguy mülakat tarihleri belirlenmedi.Sonuç odaklı bir etkinlik yapmak şart.Sesimizi daha yukarlara ulaştırmamız şart.(cumhurbaşkanı danışmanları gibi)
-
@eomer, içinde söyledi: TWITTER ETKİNLİĞİ
İlgili alımlarla alakam olmamasına rağmen bende katılırım ama burada önemli olan bürokrasinin neden ilerlemediği.Bugün bu sonuçlar açıklansa yarın başka bir kurum 8 ay bekletecek.Bakın daha 9.promosyon atamaları tamamlanmadı,Guy-Dguy mülakat tarihleri belirlenmedi.Sonuç odaklı bir etkinlik yapmak şart.Sesimizi daha yukarlara ulaştırmamız şart.(cumhurbaşkanı danışmanları gibi)
+1
-
@Antimülakat Hocam sizde bu 3 alımı kapsayan bir haber yapabilirseniz çok makbule geçer aslında
-
Arkadaşlar Twitter etkinliği olur bu 3 alımı kapsayan ama cimere de yazsak toplu bir şekilde bence etkili olabilir her türlü etkinliğe +1
-
Arkadaşlar,
Ortak bi etiket belirleyelim ve tweetlerin sonuna bakanların, Cumhurbaşkanı ve yardımcısının isimleri etiketlenebilir diye düşünüyorum -
Külliyeden birkaç bürokratta ekleyelim mesela sayın Metin KIRATLI gibi
-
Ben de varım arkadaşlar gsb mağduru olarak