Bedelli Tecrübeleri 2018
-
@aliveli hocam ikematgaha göre sıra veriyorlar orada. Size sizin ilçenize burası bakmıyor, tekrar sıra alın derlerse uğraşırsınız orada.
-
@agor 3 saat çok hocam. Panik olacak bir durum yok. Alabilen alsın bitmeden diye uyardım sadece :))
-
@onuktekin ikametgah Çankaya ama randevu dolmuş. Randevu aldım diğer ilçeden sistem verdi ama sıkıntı olursa uğraş dur.
-
@aliveli alın randevuyu hocam sonra arayıp sorarsınız. Oluyorsa ne güzel ama olmuyorsa iptal edersiniz.
-
@onuktekin aradım sordum hocam netleşsin diye yazıyorum ikametgah fark etmiyormuş, istediğiniz askerlik şubesinden oluyor denildi. Bir de ıslak imzalı banka dekontu 4 adet gerekli dediler telefonda.
-
@aliveli hobaa 3 tane yazıyor her yerde hatta e devlet çıktısında da 3 tane yazıyor. Bankadan da 3 tane aldık bu yüzden :))
-
@onuktekin inşallah yanlış biliyordur
-
@onuktekin Bana 4 tane verdiler hatta şaşırdım 4 olunca. Yine devlet kurumu yine kaos.
-
@aliveli Başka ilçelerden de alınmıyor. Nasıl aldınız ?
-
@isildur e devletten direkt verdi.
-
@aliveli hangi güne hocam ?
-
@isildur 30 ekim
-
ankarada olanlar randevu alamayanlar cevredeki yakın ilcelere gitsin arkadaslar
-
@agor daha bugün 3 tane dekont verdiler bana. Yarın gidip bi' tane daha isteyeyim öyleyse.
-
@hande1 akıllı telefon kesinlikle yasak hat olayına gelince birliğe göre değişir kimi yerde sivil hat serbest olabiliyor
-
Hemen gidin gelin dostlar. Hayırlı tezkereler olsun.
-
@onuktekin hacı ben ankara yenimahhalle subesinde basvurdum ben 3 dekont 3 tane de cıktı verdim siz e devlet cıktısınıda 3 tane alın ne olur ne olmaz
-
Arkadaşlar kolay gelsin 3celp 29 Ekim'de denizlideyim hayirlisiyla . 3 celp dönemi gitmek iistedgime dair gerekçelerimi aciklayarak dilekçe yazdım tskya. Çoğu arkadaşımin çıkmadı 3. celpte çoğuda benden önce yaptı ödemelerini . Dilekçe dikkate alınmış olabilir bu şekilde planlı gitmek isterseniz bu yolu tavsiye edebilirim .
-
@wroclaw ben de Yenimahalle şubeden yapacağım. 3 dekont 3 e-devlet çıktısı aldım ama yarın 4. dekontu da alıcam. Belgeleri vereyim hemen hallolsun istiyorum.
-
@antimülakat sayılı gün çabuk geçer