YSK-SEÇİM MÜDÜR- 175 ŞEHİR HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
-
YSK BİLDİĞİNİZ ÜZERE 175 ŞEHRE SEÇİM MÜDÜRÜ ATAYACAK. YSK NIN İLAN ETTİĞİ ŞEHİRLER HAKKINDA FİKİRLERİNİZİ ALALIM. HANGİ ŞEHİRLER GÜZZELDİR, YAŞANABİLİR, MEMUR İÇİN İYİDİR, SOSYAL HAYATI NASILDIR, GİBİ DÜŞÜNCELERİNİZİ BELİRTELİM.
-
@sözkan hocam neden bağirarak yazdin ki
Valla herkes Gökçeadayi orda guzel falan diye saniyor da cok feci yaniliyorlar. Doğasi guzel, hobi olarak sevilir ama yaşancak yer değil.
Gerci liste malum. Genelde 5.bolgeler hepsi birbirine benzer kucuk yerler. Bir kac 3. Bolge serpistirmisler ama orda goreve baslasan yine sonra 5. Bolgeye gitmek zorundasin.
Bir de tercihle ilgili bir bilgi henüz yok. Mulakat belgelerinde de yoktu.
O yuzden hepsi ayni bence. Çok fark etmez.
-
175 şehir içinde Türkiye'den 81 olsa kalanı hangi ülkeden aceba:D
-
@refik-soydam : D simdi ben de fark ettim hocam
-
@foucault bir an şüphelendim.. ysk mevzuat değişiminde yurt dışı teşkilatlanma mı var diye:D
-
@refik-soydam il demedim şehir dedim. ilçelerde şehir sonuçta
-
benim için fark etmez hatta küçük bir ilçeye gidecek olmak mutlu bile eder beni istanbul kaosundan kurtulacağım için. Batman Sason, Kars Arpaçay veya diğerleri hepsi kabulumdur, Eğer tercih yaptırırlarsa yine doğudaki küçük ilçeleri yazmayı düşünüyorum.
-
@sözkan 7 bin nüfuslu ilçe var hocam, hangi kanuna göre şehir sayılabilirki..
-
@refik-soydam evet hocam ben de diyorum neden yds istediler acaba ben Santa Cruz daki bir ilce secim mudurlugune talibim
o olmazsa Yine California Eyalet Secim Kuruluna bagli San Diego falan yazarim..
Los Angeles Hollywood Ilce secim mudurlugu zormus istemem orayi..
-
@foucault neresini isterseniz isteyin kesinlikle türk olacağı içi gidebilirsiniz hocam:D
-
@foucault büyük olsun dedim :))
-
@refik-soydam neyi kastettiğimi anladınız bence. şimdi il ilçe şehir kent tartışmasına girmeyelim :))
-
@sözkan listedeki yerler zati çok küçük yerler değiş şehir ilçe demek için bile bin lahit lazım:) en güzel şey gökçe ada görünüyor 8 bin nüfus var, onun da 5 bin küsürü erkek:) nasıl yerler olduğu ortada.. kimse gitmediği durmadığı için dışarıdan alıyım demiş kurum zati:) görünen o
-
@refik-soydam bana da öyle geldi :)) kurum içinden giden olmuyor gibi bu yerlere :))
-
@sözkan onun için istersek adına metropol diyelim ama hiç birin,in birbirinden farkı yok:D belki en az masrafla yaşam hangisine olabilir bakmak yerinde olabilir... nitekim kaldığımız sürede bari biraz birikim edebilelim:D harcama kısmı azalsın lojman vs var mı kontrole delim:D gerçi orada da hakim ve savcı arkadaşlardan yer kalırsa bize veriliyor:D
-
@refik-soydam bak hala şehir il ilçe kısmında kalmışsın . geç o kısmı hadi level atla :::))) . işte dediğin gibi hangi şehirler ucuz acaba bu şehirlerde seçim müdürlükleri adliyede mi yoksa hükümet konağı içinde mi ? bu gibi şeyleri merak ediyorum
-
@sözkan level atlayalım peki:) bir örnek ben vereyim kırklarelideki bina adliyede https://www.google.com.tr/maps/uv?hl=tr&pb=!1s0x40a0c0f6745c6d65:0xf17ed036b4e0b276!2m22!2m2!1i80!2i80!3m1!2i20!16m16!1b1!2m2!1m1!1e1!2m2!1m1!1e3!2m2!1m1!1e5!2m2!1m1!1e4!2m2!1m1!1e6!3m1!7e115!4shttps://lh5.googleusercontent.com/p/AF1QipMsDKzx40q6Dt7I8OXy3qhTL0rtrQyf8Br1Fg8S%3Dw284-h160-k-no!5sDEMİRKÖY+ADLİYESİ+adres+-+Google'da+Ara&imagekey=!1e10!2sAF1QipMsDKzx40q6Dt7I8OXy3qhTL0rtrQyf8Br1Fg8S&sa=X&ved=2ahUKEwiOr9XNpIPeAhUvqYsKHYSZB_YQoiowC3oECAsQCQ bu resimdeki bina.. içinde 3 hakim var zati:) bir de siz olursunuz.. altı nalbur dükkanı:d diğerleri aşağı yukarı böyle:D googleden inceleme elim gitmiyor:D
-
@refik-soydam eyvallah :))) yapacak bişey yok artık neresi çıkarsa tabi mülakatı geçmek şartıyla
-
@sözkan mülakat işi arap saçına döndü.. ordu kadar kişi çağrıldı... inşllah eli kuvvetli sayısı 175 i geçmez:D
-
@refik-soydam inşallah