Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
İnsan kaynaklarından öğrendim ama daha başka bilgi veremediler. Konu içerikleri vs mail attığımız kadarıyla bilgi verebiliyoruz dediler.
-
@bjk34 ün dedigi gibi başka bilgi paylasmiyorlar. Ne konular hakkında nede başarı kriterleri hakkında ben ayrıca herhangi bir testten ℅50basari sarti var mi diye sordum gelen mailde cevap herhangi bir detay paylasamiyoruz oldu.
-
@iyimser16 Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:
Arkadaşlar Hiç bayan olupta sınav daveti alan var mı? Sanırım bayanlara yollamadılae davet
olabilir bütün şartları taşımama rağmen bana gelmedi çünkü.o zaman ilana yazsalardı erkekler başvuru yapabilir diye bu ne saçmalık ya!
-
Herkesin mi sınav yeri İstanbul?
-
@onuktekin Bilmiyoruz.Bende gireceğim yer İstanbul Üniversitesi İktisat fakültesi yazıyor.
-
Arkadaslar sinav daveti alanlarin hepsi erkek mi cidden bu dogruysa cok sacma degil mi ?not:banada mail gelmedi:)
-
Şaka gibi ya bana da gelmedi bayanım diye mi odtu mezunuyum müfettişlik sınavına almıyorlar kadınlar da ust seviye pozısyonu gayet hak ediyolar bıktım bu katılım bankalarından
-
@tobin sakin olun erkek olup bütün şartları taşımama rağmen davet edilmedim il tercihi olarak ilk sırada ankara mı yazmıştınız peki ? benim ilk tercihim ankaraydı bence ilk tercihi ankara olanları cağırmadılar
-
Arkadaşlar Vakıfbank'ın müfettişlik sınavına başvuru yapıp , vakıf katılımdan sınav daveti alanınız var mı ?
-
@Affectio-Sctts Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:
@tobin sakin olun erkek olup bütün şartları taşımama rağmen davet edilmedim il tercihi olarak ilk sırada ankara mı yazmıştınız peki ? benim ilk tercihim ankaraydı bence ilk tercihi ankara olanları cağırmadılar
evet benim ilk tercihim Ankara.
-
Tercih yeriyle alakali olmayabilir bence benim ilk tercihim istanbuldu cunku
-
@zamangeciyor o zaman şu kalıyor ilk tercihi ankara olup çağrılan bay ve bayan var mı onu bulmamız lazım
-
Hayır istanbul yapmıstım @Affectio-Sctts
-
@Affectio-Sctts aynen:) CV'me bakmamışlar bile.şaşırdım o yüzden.
-
@oguzkağan onla alakalı br durum yok benim arkadaşım vakıf müfetişliğie de girecek vakıf katılım için davet te geldi
-
@zamangeciyor sınava çağrılanlarında cv si görüntülenmiyor
-
o zaman bayanları( hangi ili tercih ettiğine bakmaksızın) ve ilk il tercihini ankara yapanları çağırmamışlar
-
Bir Ankara'da bende var
-
@oguzkağan ilk tercihin ankara ve davet edilmedin mi
-
Evet hocam davet etmediler henüz .Tespitin dogru ise kademeli olarak arayacaklarını düşünüyorum