Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Bugün biraz zorlayarak ik ya ulaştım telde. Aynı cümleler sarfedildi. Süreç devam ediyor. Biz de üstlerimizden haber bekliyoruz. Zaman veremiyorum ne zaman dönüş yapacağımızı vs dedi. Anladığım kadarıyla olay üstlerde. Yani üst kademeden birilerine baskı uygularsak süreç hızlanabilir. Twitter yada mail den yazmak işe yarayabilir. Kıza özellikle rica ettim en azından bir açıklama yapılsa yada ne durumda haber verilse dedim. O da son olarak peki üst yöneticilere ileteceğim durumunuzu dedi. Bir işe yarar mı bilmem ama dediğim gibi twitter dan yada mail den herkes 1 mail atsa işe yarayabilir.
-
Bilmiyorum haberiniz var mı ama bugün Halkbank-Vakıfbank-BIST genel müdürleri değişti, açıklanmama durumu bunlardan kaynaklı olabilir mi acaba
-
@JBSay Hocam uzun zamandır tam olarak aynı cevap verilmekte jenerik bir biçimde. Telefon yada mail atıldı defalarca hiçbir geri dönüş de alınamadı. Yönetime ulaşmamız ve bilgi iletmemiz mümkün değil ki dikkate de alacaklarını sanmıyorum. Twitter dan ise Spread hocam yazdı ancak onlara da dönüş olmadı. Umudunuzu kırmak istemem ama durum tam bir karakutu şu anda.
-
@dundermifflin en ideali beklemek o zaman. Sonuçta olumlu yada olumsuz illa ki dönüş olacak.
-
3 ay 1 hafta oldu yine haber yok
-
Herkes ümidi kesti galiba
-
@Spread Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:
Herkes ümidi kesti galiba
Aynen. Uzun süre de ses çıkacağını sanmıyorum şahsen.
-
Belki sınav iptal olur yeni sınav yaparlar.
-
@maid kafan güzelmiş güle güle kullan kardeş
-
Haziranı da bitirdik diyebiliriz, vakıf katılıma selam beklemeye devam
-
Arayan, soran, bir haber alan, bir şey duyan var mıdır
-
Hic ses, seda, duyuru, telefon, eposta, duyum, haber yok degil mi?
-
Bu durum normal mi olumlu veya olumsuz hiçbir bilgi alamıyoruz bankadan
-
@çikolata sana bizden önce haber gelmişti sen de bi duyum yok mu ?
-
@Aslan92 Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:
Bu durum normal mi olumlu veya olumsuz hiçbir bilgi alamıyoruz bankadan
Hiç ama hiç değil. Özellikle de teknik olarak özel şirket olup devlet memuru çalışanı olmayan bir kurum olarak. BTK bile sonuçları açıkladı. Sonuçların açıklanmamasının tek bir sebebi olabilir. Yönetim insiyatifi. Alımlar durdurulmuş veya iptal edilmiş olabilir(muhtemel). Havuz oluşturulup ihtiyaç halinde çağırılacak olabilir(tahmin edilen sebepler). İddia edecek hiçbir hakkımız da yok, bilgi edinme dahil.
-
Bu kadar hızlı büyüyen bi bankanın teftiş için elemana ihtiyacı yok herhalde
-
Güvenlik soruşturmasıdır falan diyip geçiyoduk ama, bu kadar zamanda 15-20 kişinin soruşturması en az 4 defa bitmesi lazımdı. Ben bugünde ikyı arayıp bağlanmaya çalışıcam kaybedicek bir şeyimiz olmadığı kesin, herkes bi arasa da en azından beklediğimizi bilseler
-
@Spread verecekleri cevabi merak ediyorum hocam
-
@dundermifflin "ınsın kıynıklırı bırımımız çık yığın ıldığından mail ıtıbılırısınız" dediler
-
@Spread bende aradım verilen cevap 'kırımımız çık yığın ve sırıç dıvım ıdıyor' oldu