Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Arayan olursa bilgilendirme yapsın böyle ucu kapalı cümlelerden bir şey anlamak pek mümkün değil. Yarın bence olumlulara dönüş yapılır.
-
Herhangi bir geri dönüş alan var mı?
-
@Spread bir kaç gön önce ben ik yı aradım. Bir buçuk ayı geçti dedim. Ortalama olarak dönüşlerin 2-2.5 ay süreceğini söylediler. Bazen daha da uzayabiliyormuş. Yani tam olarak neyi beklediklerini de anlamadım çok kısıtlı konuşma gerçekleştirdiler. İstersen bir kaç güne sende ara.
-
@Spread
Merhaba. Ben de henüz dönüş alamadım aynı zamanda bilgi almak için aradığımda ulaşamıyorum. Durum hakkında bilgisi olan var mı? -
@dundermifflin ben de aradığımda ulaşamıyorum artık bir bilgi verseler çok iyi olacak yazılı sınavın üstünden neredeyse 4 ay oldu. Sürecin bu kadar uzun olcağını düşünmemiştim.
-
@paretowilfredo @Antimülakat üstatlar şu bankada tanıdğınız biri varsa yardımcı olur musunuz? Yazılı sınava Ocak ayında mülakata Mart ayında girdik. Arkasından açılan bütün banka ilanları alımlarını yaptı bile çoktan.
-
İnsan kaynaklarına ulaşabilen var mı ?
-
Ulaşamadık da bir gelişme mi var?
-
Uzadığı için sordum bildiğim kadarıyla yok
-
Yazılı sınavın üzerinden 127 gün, ev ziyaretinin üzerinden 97 gün, mülakat üzerinden 72 gün geçti ve hala açıklanmadı. Kayıtlara böyle geçsin.
-
Merhaba, dönüş/haber alan veya dönüşlerin ne zaman yapılacağı konusunda bilgisi olan var mı?
-
İkram Göktaş, Öztürk Oran ve vakıf katılım resmi hesaplarını tweet attım hepsi aktif kullanıcı umarım cevap gelir
-
........
-
Merhaba,
Anladığım kadarıyla süreç halen devam ediyor ve ne zaman bitebileceği halen kestirilemiyor. Sürecin sonlanacağı zaman konusunda tek gerçek termin tahmini, 2016 Faaliyet raporunda 2017 içerisinde bu pozisyonda istihdam yapılacağı belirtildiği için, 2018 Ocak yani bu yıl sonu olabilir.
-
@dundermifflin sürecin devam ettiği kanısına nerden vardımız hocam, ben ya alımdan vazgeçildiğini ya da işe başlayanların çoktan başladığını düşünmeye başladım
-
@Spread bende açıkçası senin gibi düşünüyorum alımdan vazgeçilmiş olabilir. Bir diğer ihtimal ise alınacak kişiler belirlidir güvenlik soruşturması süresi bekleniyor olabilir ki o da en fazla 2 ay sürer bizim mülakatlar biteli 3 ay olacak. Yani ya birileri başladı bize bir ara olumsuz mail atılacak ya da alımdan vazgeçildi ama bunu açıklamıyorlar.
-
@JBSay en azından biri çıkıp "beklemeyin artık" ya da "şu tarihte açıklancak" dese biz de rahatlasak
-
@Spread @JBSay Olumsuz dönüş olmadığı için böyle düşündüm ancak dediklerinizde tamamen haklısınız. Bu kadar bekletilmek hiç normal olmamakla birlikte istihdamla sonuçlanacağı olasılığı da azalıyor. Bekleyenler bu süreçte başka yerde de başlayabilir zira umudu kesip. Zaten bankanın aynı pozisyonun bir üstü için yeni bir ilan çıkması da bunu destekliyor gibi. Sonuç olarak bankanın bilgi vermeme ve şeffaf olmama politikası bekleyenler açısından ve belki de bankanın kendisinde zarara yol açıyor. En azından olumsuz olanlara tez dönüş yapılmasını dilerim.
-
Ev ziyareti öncesinde adresimi yazmam için bir mail adresi vermişlerdi. Şimdi mail attım o adrese umarım geri dönüş olur sizi buradan bilgilendiririm arkadaşlar
-
............