Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Ev ziyaretine gelen müfettiş sürecin uzun süreceğini ve alımın 5 civarında olacağını söyledi. Önce güvenlik soruşturması için dosyalarımız Ankara'ya yollanacak ve daha sonrasında mülakat tarihleri açıklanacakmış. 2-3 ay gibi bir zamandan bahsediliyor.
-
yedek olarak kazandığı yönünde mail olan arkadaşlar sizler için gelişme var mı?
-
Eyvallah açıklamalar için
-
iç kontrolörluk için süreç nasıl işleyecek acaba ev ziyareti olacak mı yoksa sadece mülakat mi olacak
-
İk telefon numarası verebilecek olan var mı
Genel müdürlüğü aradım yönlendirme yapamıyoruz dediler -
vakıf katılım cevap vermedi bimer e yazdım inşallah sonuç çıkar
"21 ocak 2017 tarihinde Vakıf Katılım Bankası A.Ş. tarafından yapılan müfettiş yardımcılığı sınavına girmiş bulunmaktayım. Vakıf Katılım Bankası A.Ş. 'den sınav sonuçlarımın tarafıma doğru yanlış sayımla beraber gönderilmesini talep etmeme rağmen herhangi bir cevap alamadım. Girdiğim sınava ilişkin sınav sonucumu doğru yanlış sayısı ile sınava ilişkin sayısal verilerin 4982 sayılı Kanun kapsamında tarafıma bildirilmesini bilgilerizine arz ederim " -
@anka06 ben açıklandıktan bikaç gün sonra yazdım bimere ama hala bişey yok birbirlerine paslıyorlar başbakan yardımcıları..
-
özgeçmişim görüntülenmiş başka özgeçmişi goruntulenen oldu mu mülakat tarihleri için yakın zaman da dönüş olabilir belki
-
Bimer e yazalım arkadaşlar konu hakkında çünkü banka bu konuda vurdumduymaz bi tavır sergiliyo yazmayanlar yazsın anlatsın
-
.............
-
Arkadaşlar 3 hafta önce ev ziyaretim yapıldı müfettişlik için bir daha bir gelişme olmadı. Mülakat için tarih alan var mı?
-
@anka06 Sayın SAMET,
T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz xxxxxx sayılı başvurunuz 07.03.2017 tarihinde VAKIF KATILIM BANKASI ANONİM ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından cevaplanmıştır:Merhaba,
Başvurunuz işleme alınmış olup tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.
İyi günler dileriz
Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri BİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.
-
Mülakat için bugün aranan oldu mu? Telefonum uzun süre kapalıydı acaba aradılar mı diye düşünüyorum birileri cevaplayabilir mi
-
@samet06 bana da aynı cevap gelmiş bugün
-
@samet06 banada ayni mail geldi bakalim dönüş yapılacak mi
-
Cv görüntülenmesi alan var mı benim görüntülenmiş 2 defa daha
-
@uzmyrd benim ki 1 kez daha görüntelenmiş bugün arasınlar artık
-
Cv görüntülendi +1
-
benimki de görüntülenmiş