Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
" Bankanızın 21.01.2017 tarihli Müfettiş Yrd. Sınav'ına girmiş ve söz konusu sınavın sonucu hakkında 16.02.2017 tarihinde sınavda başarılı olduğum ve mülakat tarihleri hakkında sonraki aşamada bilgilendirileceğime dair tarafınızdan mail almış bulunmaktayım. Sınav sonucumun ayrıntısını (doğru/yanlış/net sayısı) talep etmekteyim. Bu konu hakkında tarafınızdan bilgilendirilmeyi veya bilgi alabilmek adına bir irtibat adresi talep ediyorum. Gereğini arz ederim, iyi çalışmalar. "
Az önce bu şekilde bi mail attım dönüş olursa yazıcam arkadaşlar
-
arkadaşlar sınavı iyi geçip de olumsuz cevabı alan herkes mail atsın eğer birkaç gün içinde cevap vermezlerse sınav sonuçlarımızı göndermedikleri için bimer ve cib e topluca başvururuz
-
İngilizce ve GY iyi olduğunu düşünüyordum. Alandan pek bir şey yapamadım muhasebe ve kısmen de olsa hukuk hariç. Mail attım sınav sonucum için. Eğer cevap gelmezse bimer'e de başvuracağım.
-
Arkadaşlar bende iç kontrol için mükakata hak kazanmışım.
Dün mail geldi.
Sınavımın genel olarak iyi geçtiği düşüncesindeydim.
İngilizce hakkında; herkes sona bırakıp yetiştiremeyeceği kanısıyla bende sona bıraktım ve vakit alabilecek 10-15 soruyu boş bıraktım. Daha sonra da tekrar alana yüklendim.
Alan ve gkgy kısmı iyi ingilizce orta düzeydeydi diyebilirim..
Birde sınav kitapcığında
gkgy nin ağırlığın %60
Alanın %50
İngilizcenin %25 olduğu belirtildiği için ilk iki kısıma önem vermiştim -
Teftiş için olumlu arkadaşlar mesaj kutumu yeşillendirse de görsek kaç kişiyiz
-
..............
-
@totti hocam pek bir bilgim yok sanırım farklı ilerler çünkü bizim mülakatları teftiş kurulu yapar sizinkini iç kontrol daire başkanlığı. Süreçler farklı ilerleyebilir
-
Ev ziyareti için arandım. Başka aranan arkadaş var mı ?
-
Sınav sonuçlarının doğru ve yanlışları da içerecek şekilde açıklanması adına mail atan/atacak arkadaşlar için bilgilendirme yapayım. Bankanın sonuçları gönderdiği mail adresine mail atılamıyordu bildiğiniz üzere, bu nedenle bankanın sayfasındaki tek elektronik iletişim adresi ''vakifkatilimbankasi@hs03.kep.tr''ye yazdı herkes. Fakat bu mail adresine de mailler ulaşmıyor, bir süre sonra geri dönüyor bilginize. İK telefonlara kesinlikle cevap vermiyor, hatta santraldekilere İK'ya telefon bağlamayın ve İK'nın dahili numarasını arayanlarla paylaşmayın talimatı bile verilmiş. Ulaşmak isteyenler ''ik@vakifkatilim.com.tr'' adresinden mail atabilirler diye buyurmuşlar.
-
Cevap vermeye çekiniyorlar herhalde
-
Maillerden sonra aranan oldu mu? Mülakat programı hakkında bilgilendirecektik ama ondan sonra hiç hareket olmadı biz mi arasak var mı ik'ya ulaşabileceğmiz bir numara ya da mail adresi?
-
@totti ben iç kontrolörluk için mail aldım ama mülakat tarihiyle ilgili bir dönüş olmadı
-
.........
-
@totti valla kardeşim hiç bir bilgim yok süreçle ilgili belki bizim mülakatlar müfettişlerin mulkatindan sonra başlayabilir ayrıca meslekle de ilgili bilgim yok iç kontrolör ne iş yapar,çalışma şartları nasıldır,ortalama maaş ve diğer yan haklar nelerdir hiç bilmiyorum eğer forumda bankacı bir arkadaş varsa bizi bilgilendirirse çok iyi olur
-
@bestof92 uzmanla mufettis arasinda kalan bi gorev subelere teftise gidersin
-
Sinav sonucu ile ilgili mail alan varmi
-
Gençler hakkımızın yendiğini düşünüyorsak elimizden geleni yapıp bu hukuksuzluk için en azından bimer cimer gibi gerekli yerlere başvurmamız gerekmez mi? Şahsen eğer bi kayırma varsa açığa çıkartmak başta bizim görevimiz olmalı zira kimse size altın testide adaleti sunmuyor bu dönemde..
-
Maillere cevap verilmedikce aklimizda daha fazla soru işaretleri oluşuyor
-
Maillere cevap alan hala yok sanırım. Kazanan arkadaşların süreci nasıl devam ediyor? Bilgi verebilirler mi? Belki uzmanlık teklifi felan gelir bize de
-
............