Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@kalemiye evet bende ondan dolayı , telefondan götürüp göstermek istedim.telefonla sınava alırlar mı ? Acaba almazlarsa napacaz telefonları, kimseye güvenemeyiz .
-
@ramos34 hocam bence belirtirlerdi telefon saat veya cuzdan yasak olsa idi. Yasak derler ise durumu soyleriz ilgilirler diye dusunuyorum.
-
Sınav giriş belgesi yok . Salon sıra bilgisi yok. Sadece kimlik ve kalem alıyoruz gidiyoruz değil mi sınava? çok enteresan bir sınav bizi bekliyor
-
@totti birde dekont veya ekran goruntusu
-
Yarin ki sinavda herkese basarilar Allah gonlumuze gore versin. Hakkimizda hayirlisi olsun
-
Sınava girecek bütün kaderdaşlara başarılar diliyorum
-
Amfide 55-60 kişiydik, bir tane bile kadın aday yoktu. Hatta sinava girenler arasında kadin görmedim. Organizasyon zayif, süre cok uzun (4 saat!) ama sorular iyiydi. Hakkı olan kazansın.
-
Alandan mini kpss sınavına girdik gibi bir durum oldu.Özellikle hukukta ceza hukuku soruları olması,maliyeden çok az soru gelmesi,ingilizce soruları kolay gibi olması,iktisatta kalkınma soruları..Kısaca her konuya hakim olmak gerekti.Hayırlısı artık geçmiş olsun herkese.
-
abi bu nasıl bir sınavdır sınav süresi mi desem sorular mı desem içerik mi desem.çok karışık ve zordu. bence 2016 kppssinden daha zordu gk gy ve alan.kimisine kolay gelmştir bilemem ama kolay diyen bayağı iyidir bence. 4 saat aralıksız sınav mı olur kimin vicdanına sığıyor bu.yazık ya
-
Organizasyon noktasında bir takım sıkıntıların olduğu aşikar olan bir sınavdı,bunun bankanın yeni açılmasından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum .Ben Halkbank gibi öğleden önce 2 saat öğleden sonra 2 saat şeklinde beklerken "10.00-14.00" arası yazınca bir ayrı bir şoka uğradım açıkçası.Sınav içeriğine değinecek olursam,bana göre kolay bir sınavdı çok zor ve çeldirici sorular yoktu fakat sürenin fazla olması bi noktada bıkkınlık ve stres altına soktu beni şahsen.Herkesin hakkında hayırlısı olmasını diliyorum hak eden kazanır inşallah.
-
Sınava telefon aldıkları çok iyi oldu bizim amfide en ufak rahatsızlıkta olmadı telefondan. İngilizce halkbanktan biraz dha zordu bnce, alan ve gy ise bnce hiçte kolay değildi, 4 yanlış 1 doğruda ayrı bi konu. Ayrıca neredeyse tüm müfeadatı içine alıyordu sınav bayağ boş bıraktım. Bakalım sonuç ne olacak 240"da kaç NET sınavı kazandıracak
-
4 yanlış bir doğruyu götürüyodu dimi
-
@ucanizmirli aynen hacı bide o var. KPSS sanki
-
İngilizce yds nin bir tık altındaydı yds 'den 60 üzeri alanların rahatça geçeceği bir sınavdı. Gk-gy kısmı ortalamaydı bu şekilli 3-5 mantık sorusunu saymazsak. Alan ise bir muamma idi. Zor desen değil kolay desen değil. Soru dağılımından ben bölüm başına 20 beklerken sadece hukuk 39 maliye 9-10 falan bir garipti Ama genel olarak güzel sorulardan oluşuyordu özellikle hukuk ve iktisadın bir bölümü. Hakkımızda hayırlısı artık.
-
Hukukta açık denizler suç islenirse ilgili bir soru vardı gemi uyruğu belirtmemiş diye onu yaptm bulgaristanli sıkça doğru olabilir siz ne yaptınız onu? Şikayet suresi 7 vardı.beyaz ciro vardı. İşçinin evinden geçirdiği kaza vardı. 15 gün vardı. İngilizce'de humid geliyor bi aklıma :))
-
İktisatta bi söz vermişti az gelişmiş ve gelişmiş ülkelerle alakalı onu Singer yaptım hayatımda ilk kez duydum o sözü :)) bi o mantıklı geldi.rostow kalkış aşaması vardı. Is kayarsa I ve y artar vardı. Tahvil le ilgili soru vardı onu spekülasyon azalır yatırımlar azalır olan şıkkı yaptım. Giffen malı başta şeklinde sıralanan soru vardı sanırım c sikkiydi
Hatirladikca yazarım. -
sınavın başında bölümlerin ağırlığı vardı ben o ağırlıklardan birşey anlamadım. Anlayan varsa anlatabilir mi?
Ayrıca sınav Halkbankasından daha zordu. Basit gibi görünüyordu ama zordu. Hukuk ve iktisat detaylı gibi geldi. Özellikle hukukta iki şık arasında çok kaldığım oldu. Bu arada muhasebede bazı sorularda dikkat istiyordu. Tarihlere dikkat etmeyen kolay görünen muhasebede çok yanlış yapar. -
Hepsini yetiştiren var mı süre yetmedi bana
-
@ucanizmirli hepsini yetistirebilecek bu insan evladı olduğunu sanmıyorum. Herkes elinden gelenin en iyisini yapti
-
Sınavın ağırlıkları yanlış yazılmıştı benim tahminim: GY(&25),ALAN(%50),İNGİLİZCE(%25) doğrultusunda olacağını düşünüyorum.Kaç kişi alınacağını bilseydik ona göre kaçla kapatır,ne olur ne biter diye fikir üretebilirdik ama o belli olmadığı için sadece bizlere kenarda oturup sınav sonucunu beklemek düşüyor maalesef.