Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@voshue inşallah yanılırsın kardeşim
-
Beyler valla çok güzel konuşmuşsunuz. Baya umutlandım ben. Bir an önce güzel haberler alırız inşallah
-
@samet06 valla konuştuk kardeşim başka forumlardaki gbi sürekli negatif konulan tipler pek yok, Allah mesai arkadaşı olup tanışmayı nasip etsin
-
BEYLER nasıl geçmişti sınavınız?
-
Hocam bnm ki iç güveysinden halliceydi :)) öyle çok iyi diyemem ama çok kötüde değildi, 5-10 kişi alacaklarsa dualarım buradaki arkadaşlarımla olur, ama 30-35 kişi alacak olurlarsa ve ya uzman, kontrolor ve analist fln alacak olurlarsa o zmn çağrılırım gbi geliyor. Avantaj gördüğüm nokta şayet baraj varsa barajların hepsini 3-5 net fazla ile geçmişimidr.(-ama şayet ingiliz de %70 barajı koyarlarsa sınırda kalır veya geçerim)
-
İyimser sen baya iyimsersin gerçekten ya:) keşke ben de senn gibi rahat olabilseydim... 1500 - 2000 aralığında giren kişi var ama alım az olursa değişen pek bişi olmaz inşallah çok çok alırşar mülakata kalır ordan da göreve başlarız:) bu sınavda 200 net vs yazan görünce benm umutlar baya tükendi:)
-
@mufettis2017 hocam bırak 200 neti 200 tane soruyu okuyup anlamak bile başarı. Yani sen bakma o 200 net diyen kişilere kimsenin süresi yetmedi sınavda
-
umarım dilden elenmeyiz..
-
@mufettis2017 hocam ben iyimserimde sen nesin naptın 200 net ayrıca sınava giren sayısı çatlasa 1500"dür hatta bnce 1000 ancadır, çoğu insan bilerek okuyarak anlayarak 200 soru işaretlememiştir bile:) sınavdan çıkınca öyle 200 300 500 atan çok olur açıklandığında çoğu kaybolur Sen kalbini serin tut kardeşim ülkece ztn kötü bi dönemdeyiz en azından buralarda iyimser olmakta, bi sürede olsa iyi düşünmekte fayda var.
-
Arkadaşlar bu hafta açıklanır büyük ihtimalle.
umarım alım sayısı fazla olur. -
@iyimser16 valla kardeşim inşallah güzel olur ya dediğiniz gibi olur da biz de artık biraz oh be diyebiliriz.. Hayırlısı artık yarından itibaren mailler sürekli yenilencek:) benm tahmimim çarşamna
-
Bnm ki p.tesi ilk mort olan ben olayım İyimser gene iyimser yaklaşıyor:)) vallahi kardeşim şöyle hayırlısıyla işimizi bulup şu süreci bitirseydik artık
-
ben 120-130 netle bekliyorum ingilizcemde baraj olursa baraj altı kalır ama yine de içimde olma ihtimali olan bir his var hayırlısı bakalım
-
Bu forumda herkes iyimser Allah herkesin emeğinin karşılığını gönlüne göre versin
-
Sinavim cok iyi gecmemesine ragmen benimdede icimde olucak gibi bir his var. Kalbim olacak diyor ama beynim olmayacak diyor:) sinavla ve alimla ilgili cok fazla belirsizlik oldugundan dolayi bence cok fazla iyimser yaklasiyoruz. Mesela sinavdan once bir baraj belirtilseydi veya alim sayisi su diye belirtilseydi bu kadar iyimser olamazdik diye dusunuyorum. Simdiye kadar hep hayirlisini istedim. Simdide eger hayirlisiysa olsun diyorum.
-
bu iyimser ortama gölge düşürmek istemem ama ben de açıkçası artı-eksi 150 civarında kapatacağını düşünüyorum. Yani ortalama en iyi ihtimal 20 müf. ve 30 diğer (uzman-iç kont.) alsalar bile 3 katı mülakata çağrılsa ilk 150 kişi gider ki 1500-2000 kişinin girdiği bir sınavda her türlü 150 net üstü yapan yeterli kişi çıkar. Bu rakamlar da olabilecek en iyi rakamlar. Sadece müfettiş alsalar zaten bant iyice yükselir. Dediğim gibi olumsuz konuşmak istemem ama yarın için herkes biraz daha gerçekçi düşünsün. Bu sayede daha az hayal kırıklığı olur. Şimdiden hakkımızda hayırlısı.
-
şöyle de olma olasılığı daha fazla 15 kişilik müfettiş için 5 katı 75 kişi mülakata çağırılır bu 75 kişiden iç kontrolör ve uzman yardımcılığı teklifi edilir gibi.
-
Beyler ben 150-160 net civarı bekliyorum İngilizce yok çünkü. Ama yine de baya ümitliyim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
10 kişi 20 kişi alacaklar diye bir tahmin de yürüyemiyorum ama sene sonunda 100 şubeye ulaşmayı hedefleyen bir kurum, kaldı ki yeni kurulmuş ve kendi personelini yetiştirmesi gereken bir kurum yüksek alım yapması mantıklı geliyor bana.
-
@samet06 ingilizce olmadan 180 soruda 150-160 net gayet iyi zaten hocam