Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Halkbankla karşılaştıracak olursak içerik ve soru adedi olarak benzerlik gösteren bir sınavdı. İngilizcenin yine belirleyici olacağını düşünüyorum. Ölçme açısından Halkbankın ingilizce sınavından daha sağlıklıydı. Bankacılık ve ekonomi konularında örnekler sunan pasajları da cabası. Halkbank Müfettişliği 190 doğru ve 79 küsür puanla kazanıp mülakatta elenen biri olarak burda da sağlam bi rakibiniz bulunuyor Yalnız hukuk konularını sürekli unutup, sınava kadar tekrar edemediğimden dolayı problem yaşadım. diğer kısımlar olması gerektiği gibiydi. Umarım bol alımlı, pozisyon çeşitliliği olan bir alım olur da herkes nasiplenir.
-
Arkadaşlar az once genel müdürlüğü aradim.
Sınav sonucunun 10 gün içinde açıklanacağını mail ve sms yolu ile ulasacaklari bilgisini aldım.
Ayrica başarılı ve başarısız adayların hepsinin bilgilendirilip bilgilendirilmeyecekleri hususunda detaylı bilgi sahibi olmadıklarını söylediler. -
@ieguz haydaaaa bu hafta aciklanir diye bekliyordukk onumuzdeki haftayada sarkabilir o vakit
-
Sınavdan sonraki görüşmelerde de 3 hafta içinde açıklanır denilmişti.
benim de tahminim kurum 15 şubata kadar sonuçları aciklayacaktir.
e posta ve sms yolu ile bildirilecek. -
Bu ileti silindi! -
Çikolata sen neyin peşindesin be güzel kardeşim. Belli ki kadınsın. Keza çikolata diye bir erkek olması çok daha korkutucu olurdu benim için.
Senlik bir durum yok bu başlık altında neden buraya belirli periyotlarla gelip enteresan açıklamalar yapıyorsun.
Zaten ortam gergin bir de sen geriyorsun.
Yazma bir daha bu başlık altına lütfen.
Bizi rahat bırak. -
@okan1 gerginlik iyidir hocam insanı düşünmeye sevkeder
-
@çikolata
Ben hoca falan değilim gerilmek de düşünmek de istemiyorum kardeşim.
Sen beni düşünmeye sevk edebilecek yeterlilikte değilsin.
Madem sınava girmedin toparlan terk et bu başlığı.
Nasıl bir psikopatolojik vakasın anlamadım. -
Arkadaşlar ben işssiz bir kardeşiniz olarak sürekli araştırıyorum.
Umudunuzu kaybetmeyin asla.
Ben diğer hiç bir bankaya başvurı yapmadım faizli sistem olduğu için. İlk girdiğim sınav vakıf katılım oldu bu yüzden.
Burada 240 soruda 4 y 1 d yi götürür kuralında 190 net yapacağını iddia edenler görüyorum.
Eğer bu söyledikleri gerçekse bugune kadar devlet atamaları yapılmış olmalılardı. Çünkü ben sınav tekniği açısından iyiyimdir. Bir çok 1.liklerim oldu geçmişimde; ancak gkgy deki ve yabancı dildeki soruları okuyup hazmedip çözmek ciddi bir meseleydi sınavda.
Paragraflarda teknik kullanmak çok güçtü. Tüm paragrafı 2 kere okuduğum oldu birkaç soruda.
O yüzden kimse çok umutsuzluğa düşmesin.- Bir konu olarak gerçekten ziraat katılımın çok daha önüne geçecek bu banka.
Eğer ki kapatılan bank asyanın yerini alma savları gerçekleşirse ciddi bir alım olur.
Ayrıca mülakata bana kalırsa alınacak adayların çok daha üstünde bir çağrılma olacak.
Çünkü gkgy nin %60 etkilemesi bir hata değildi. Herkes alan konularını sahada çok daha iyi öğrenebilir, ancak gkgy de başarısız olana bu saatten sonra hiçbir şey öğretmek öümkün olamayabilir. Keza adam matematik bilmiyorsa Türkçe mantık çözemiyorsa yabancı dili yoksa 25 yaşından sonra öğrenmesi çok güçtür.
Burada önemli olan mülakat, güvenlik araştırması, referans ve ev ziyareti olacaktır. Çünkü ciddi manada riyakar insanlarla dolu bir konjoktür içerisindeyiz. Kimse bu tarz yerlerde fetöcü pkklı kcklı ve diğer ayrışmış gruplardan birilerinin girmesini istemez. Bu yüzden de mülakata çok kişi çağrılır.
Bu hususta hakimlik sınavında barajın kaldırılması örnek gösterilebilir.
Allah herkesin rızkını verir. Haklarımızda hayırlısı olmasını temenni ediyorum.
@çikolata yı kaale dahi almamanızı önemle rica ediyorum.
Sağlıcakla kalın..
- Bir konu olarak gerçekten ziraat katılımın çok daha önüne geçecek bu banka.
-
@çikolata Komutan Logan bir cisim yaklaşıyor efendim diyen karakterin çakma forum versiyonu gibisiniz. Rica ediyoruz insanları rahat bırakın.
-
-
Sınava ben de girdim bu arada. Girmedigim bir sınavın başlığını takip edecek kadar boş vaktim yok. Bir yandan yüksek lisans tezi yazıp, bir yandan part time işlerde çalışıp bir yandan hukuk vs. çalışmaya devam edip bir yandan da istanbulda yaşamaya çalışıyorum. Hakkımda istediginiz kadar olumsuz düşünün, ben sizin için hayırlısını istiyorum ve bunun için de gerçekçi olmanız gerektiğini söylüyorum. Evet ne yazık ki yatırılan 50 tllerin çok büyük kısmı boşa gitti.
-
@çikolata ismin neden çikolata din kardeşim?
-
@okan1 seviyorum
-
@çikolata pki tmm
-
@çikolata allah rızası için sen bizim hakkımızda bişey dileme kardeşim
-
@çikolata geçen hafta bize dedinki aramalar yapildi bosuna beklemeyin. Bu haftada diyorsunki 5 kisiden fazla alim olmayacak bosuna beklemeyin. Simdi hangisi dogru ilk dedgin sey yuzunden mi beklemeyelim yoksa ikinci dedigin sey yuzunden mi beklemeyelim. Yoksa yeni birseyler soylemek ister misin bizim beklememizle ilgili?
-
Çaklıt entrasan bi insansın kardeşim yaa Bi yandan bayağ bi iş yapıyormuşun bi yandan ve bi yandan ve yine bi yandan:)))ama insanlar bu kdr gerginken bırak biraz iyimser olalım rahat düşünelim şurada keşke mesai arkadaşı olsak tanışsak fln diye geyik yapalım fln:) çaklıt güzel kardeşim sen merak etme buradaki insanlar ösym"nin, bankaların, kurumların ve mülakatların bi çok kere tokatıdını yemiş insanlar bi çok şeyinde en az senin kadar farkındalar ama ben kendi adıma söylüyüm artık çevremden forumlardan ailemden arkadaşlarımdan tv"den sürekli olumsuz şeyler duymaktan bıktım. Geçen açıklanmış dedin şimdi başka bişey diosun, sende @okan1 gbi @bjk34 gbi @sofuoglu @ucanizmirli ve saymayı unuttuğum diğer arkadaşlarım gbi daha mantıklı konuşmaya çalışmıyorsun. En az 25 yaşında adamsın yakışmıyor @çikolata, mesala hatırladığın sorulardan bahset veya çelişkede kaldığın soruları sor fikir yürütelim. Mesala sende ara sıra İK"yı ara bize "DOĞRU TUTARLI" bilgiler aktar.
-
http://www.tkbb.org.tr/faizsiz-finans-sozlugu
Mülakatlar Şubat ayında tamamlanacak büyük ihtimal. Bu süreçte sınav hakkında iyimser bütün arkadaşların bu sözlüğe bakmaları ve katılım bankaları hakkında detaylı bilgi sahibi olmaları önemli. Kolay gelsin. -
Yarın açıklanır mı ne dersiniz ?