Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Bu çikolata sayesinde açıklansa da kimse inanmaz. Yalancı çoban hikayesine döndü ortalık
-
Cuma aciklanabilir gibi geliyor bana bu hafta açıklanacaksa tabiki
-
Hocam açıklansa da sıkıntı, genel bi sistemden duyurulmayacağı için, @ucanizmirli @sofuoglu vb arkadaşlar beni aradılar diyecekler sonra telefonun başında bekle dur, aranmadıkça sinirin bozulsun Ben p.tesi açıklanır diye attık ama tutmadı @çikolata "yada kızıyoruz hepimizde de bi korku var yaa bu sefer doğru çıkarsa dedikleri diye
-
26 şubattan Vakıfbank Müfettişliği sınavına da gireceğiz malum;fakat rutin sınav sonrası bekleme sürecinde oluşan o boşluk var ben de elimden geldiğince çalışıyorum ama kafamın bir bölümü hep bu sınavda bi açıklansa da olumlu veya olumsuz full konsantre vakıf müfettişliğe odaklanırdık
-
@sofuoglu kardeşim bian önce odaklan ztn 20 gün kaldı bide oradan gol yemek Bnde o dediğn hiç olmuyor, sürekli en kötüye hazırlıyorum kendimi
-
Vakifbanka hukuk icin hangi kaynaktan calisiyorsunuz gencler ? Vakif katilim bu hafta icinde aciklar insallah
-
Beyler şu çükülatayı pek takmayın hatta cevap dahi vermeyin eriyip gitsin arada... Bence yarın da açıklamazlar tahminim cuma açıklanır gibi, ayrıca hocam vakıfbankın hukukları bayağı sağlam oluyo o bakımdan iyi bir tekrar şart gibi duruyor keza maliye seçenler için de aynı şey geçerli:) vakıf katılımı aratır diye dğşğnüorm vakıfbank:) Katılımda da inşallah şurda yazan 20 30 kişiyiz hepimiz muhabbet eder sohbet ederiz mülakatta ve işe girince inşallah artık forumdaki isimler de lakap olur
-
@mufettis2017 @voshue kardeşim şayet çözmediysen konsensusu çöz derim gayet iyi, vakfın hukuku bayağ kazık oluyor gerçi iktisatıda kolay olmuyor pek Müfettiş tabi kardeşim senin lakap kıyak işine gelir @ucanizmirli razı olur mu veya ben Yalnız cidden şu ekip topluca alsalar bizi şahane olur abi bide katılım olması da çok iyi inanç yönünden
-
Muhasebeyi mi maliyeyi mi seçtiniz beyler ? Ben muhasebeyi seçtim genel muhasabe,maliyet ve mali tablolar dışında çok soru gelir mi acep ?
-
@iyimser16 girelim de bana çikolata bile diyebilirsiniz
-
@sofuoglu maliye seçtim ben hocam
-
@ucanizmirli hocam ben de maliyeme çok güveniyordum fakat başvurmadan önce bir önceki sınavda maliyeden çok absürt sorular gelmiş alan dışından ve muhasebe çok kolaymış vs vs aklımı çeldiler inşallah iki bölümün zorluk seviyesi eşit olur da hakkaniyetli bir durum ortaya çıkar.
-
@sofuoglu hocam muhasebe uğraştırır vakit kaybettirir zaten süre sıkıntı. Maliyede biliyorsan yaparsın bilmiyosan sallar vakit kazanırsın
-
Bu kadar nefret toplayacagim hiç aklıma gelmezdi. Umarım benim dışımda herkes atanır da rahatlarsiniz.
-
vakıf katılımın açıklanmasını bekleyen aynı zamanda vakıf müf için hazırlanmaya çalışan sayın arkadaşlar bankacılık hukuku işini nasıl yaptınız vakıfbank için var mı kaynak pdf vsvs
-
@çikolata şahsınızı tanımıyor kimse ama söyledikleriniz asılsız ve rahatsız edici. Polemik yaratıp huzur bozuyorsunuz.Asılsız söylemlerinizin nedenini açıklamıyorsunuz.Makul bir tavrınız yok.Özür dileyebilecekken gerginlik iyidir diyorsunuz.Yaptığınız saygısızlık.İyi niyetli görünmüyorsunuz.
-
Vakıf teftiş için tekel gücünü ölçen endekslere kesin bakın arkadaşlar. Anadolu Üniversitesi'nin hazırldığı diger Vakıf Teftiş sınavlarında hep 1 tane de olsa çıktı. Genel yetenekde küp sorusu 1-2 tane kesin çıkıyor. Şekilli mantık soruları da yine 1-3 arası kesin çıkıyor. Maliyede isimlere de dikkat edin. Geçen yıl maliyede mali yapı oranlarıyla ilgili sorular gelmişti maliye seçenler oraları ihmal etmesin.
-
@sofuoglu ben geçen yıl maliye seçtim muhasebe sorularına gözatmıştım biraz. Genelde bilgiye dayalı sözel sorular vardı diye kalmış aklımda.
-
@onuktekin hocam bankacılık hukuku ya da uluslararası tic finansman ya da işletme ekonomisi için önerin var mı ne çıkar bunlarda ya da not bulabilir miyiz
-
@onuktekin hocam genel yetenek kısmını çok zorlamışlar mıydı genel yetenek ve ingilizcenin aynı oturumda olacağını varsayarsak ve soruların problem,sözel/sayısal mantık ağırlıklı olduğunu ele alırsak zaman sıkıntısı yaşama imkanımız olur mu ne dersiniz ?