Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Arkadaslar bende size birsey sorayim gecen senelrden tecrubeli arkadaslar vardir ya da bilen. Vakifin sinavindan sonra uzmanlik alimlari icin hemen cagrilma oluyor mu yoksa yine bir iki ay sürer mi. Birde bu alimlar icin degerlendirmeyi nasil yapiyorlar. Benim ingilizcem iyi degil. Mesela alani yaparsam ama ingilizcem kotu olursa cagirilma ihtimalim var mi yoksa ondada yine en az yarisi gibi bir baraj var midir?
-
@sofuoglu Öyle bir sorun yaşanabiliyor.Geçmiş Anadolu Uni banka sınav sorularının genel yeteneklerini çözüp bir bakın durumunuza. Soru üzerinde çok vakit harcamayın barajı geçmek yeterli diye hatırlıyorum.2 sınavda ingilizce bir sınavda da alan yüzünden baraja takıldım. Zaman az kalınca ingilizcede panik halinde okumaya çalıştım.
-
@onuktekin ilk oturuma ingilizce kısmından başlamak ne derece mantıklı olur hocam,vakıf katılım da ingilizceyi en sona bıraktıgım için süre yönünden sıkıntı yaşamıştım bu sınavda da aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyorum.
-
@totti her Vakıf Teftis sınavında bu konular hakkında sıkıntı yaşanıyor. Soruları hatırlamıyorum şu kaynakdan yada notdan çalışabilirsiniz diyebileceğimde bir kaynak yok ne yazıkki.
-
@sofuoglu Stresini anlıyorum. Bence sınav içinde karar ver buna. Genel yetenek ile başlayıp yapabildiklerini yapıp zor soruların üstünde durmadan ingilizceye geçip yapabildiğini yapıp geri dönebilirsin.
Genel yetenek kısmı Katılım sınavından daha zor oluyor. Gy soruları önceden benzerini çözdüyseniz hiç zorlanmadan rahatça halledersiniz bence bu konuda da kendinize güvenin. -
@bjk34 mufettislikten elenenlere teklif edildi diye hatirliyorum. mem. forum da çok konusuldu bu konu bir bakın isterseniz.
-
@onuktekin teşekkürler hocam tecrübelerini bizimle paylaştığın içinde hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
-
@sofuoglu Allah hayırlısını versin hepimiz için.
Rica ederim. -
@onuktekin sagolasin hocam
-
Bende girmistim gecen sene bu sinava . Gazi fen fakultesinde girmstm emanette kuyruk oldugu icin 15 dakka gec girmistim ve dolayisiyla ingilizceden 20 de kalmistim digerleri ise yaridan halliceydi . Halkbankta elendik , vakif katilim icin iyi alim olursa umut var , vakifbanka da yenice bakiniyorum . İnsallah burda yazan dostlar en kisa surede is sahibi olur ( cikolata sende dahil )
-
@bjk34 Rica ederim.Başarılar
-
@çikolata yok kardeş tövbe dee inş sende bizde kazanırız, hiçbirimizin senden nefret ettiği yok. Sen vaıfta maliye muhasebe hangisini tercih ettin.
-
@sofuoglu kardeşim ilk oturuma ben ingilizceden başlayacam sana da tavsiye ederim, çünkü birncisi, biri baraj için 28 doğru diğeri 20 doğru istiyor, 2.si ise ingilizcede panik başladığı zmn herşey darma duman oluyor okuduğunu anlamaz hale geliyorsun:( geçen yıl ki gy"de şekilden mantık yürütme soruları vardı onlar zordu gerisi öyle çokta aman aman değildi, ingilizcede çok zaman kaybetmezsek ve sorularda çok ters gelmezse 20 doğruyu buluruz gbime geliyor.
-
Günaydın gençler ne dersiniz bugün kurum bir sürpriz yapıp arar mı ? Arasalar da şöyle haftaya mülakat var deseler...Bol bol alım olacak deseler
-
@JBSay inşallah
-
@JBSay kardeşim hepsi güzel de mülakat tarihi olarak 27 şubat p.tesiyi verseler daha bi iyi olur ama öyle bi şey olursa o rahatlıkla kesin vakfın sınavıda kazanırız
-
@JBSay daha yeni İstanbul'dan sigorta şirketi tarafından arandim görüşme için bir an vakıf katılım zannettim Kadını dinlemedim bile vakıf katılım olmadığı duyduktan sonra
-
@JBSay konuş kardeş konuş hep böyle güzel güzel konuş
-
Beyler bugün de açıklanmayacak gibi ben rotayı cuma gününe çevirdim,bu hafta içi açıklanırsa cuma günü açıklanacağına dair bir düşünce oluştu nedense inşallah yanlış düşünüyorumdur da yarın erkenden açıklanır :))
-
@iyimser16 vakıfbank sınavı 90 lira olduğu için pahalı geldi. Sınava girmiyorum