Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
bayadır girmiyordum siteye. söyledikleriniz çok umut verici arkadaşlar. inşallah dediğniz gibi olur ve şu dar ortamda iyi yerlere geliriz
-
@çikolata arkadaşına ev ziyaretine gelmişler mi geçen geliyorlardı nolmus o iş!!! Biraz tutarlı olsa yazdıkların sana inanacagiz da bişey yaziyorsun kaciyorsun gerisi yok yazdıklarının neyse bekleyip göreceğiz
-
@çikolata kardeşim senin nasıl bi duyum alma sistemin var vallahi merak ediyorum Ztn bu sınavlarda 100 puan üstünden bakarsan herkes başarısızıdır ztn en yüksek yapan anca 75-78 alıyor, başarıyı belirleyen sıralama ilk 50 ye girdiysen başarılısın demektir. P.tesiden sonra malliler daha sık güncellenmeye başlayacak, herkesin stresi top seviyede buraya asparagas duyumlar yazıp germeyelim birbirimizi, bi sürü belirsizlik var bunların hakkımZda olumlu olacağını düşünelim. Mesala yalan değil ben 10 günde bu kdr kaliteli bi sınav olacağını beklemiyordum adamlar yaptı. İnş devamındaki süreçte böyle olur.
-
Arkadaslar benim anladigim kurumsal bir banka değil henüz yeterince. işler bildigimiz gibi gitmiyor.
-
@çikolata kardeşim kurumsallıktan kastın ne? Halkbank sözde kurumsaldı da naptı eline yüzüne bulaştırdı 35 günde sonuç açıkladı onuda hatalı açıkladı, puanları yanlış hesapladı.
-
@iyimser16 henüz yeni bir banka olmasi hasebiyle, personel alım sürecinin ic tarafta daha girift ya da karmaşık ilerlemesinin normal karşılanması gerektiğini düşünüyorum.
-
Bu arada az önce bahsettigim baraj meselesi için, her ders için ayrıca barajlar olduğunu kastetmiştim
-
@iyimser16 hocam halkbank sınavında 67 puan aldım tüm ders barajlarını geçtim 68 ilin 64 ünde barajı geçtim ama İzmiri seçtiğim için İzmir barajına takıldım. 50 puan alan adam bile mülakata girdi hatta atandı ama bnm gibi bir sürü kişi giremedi
-
Cikolata arkadaşımız mit müsteşarlığına atanabilir bence
-
@çikolata Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:
Anca kendinizi avutun açıklanmadı falan diye. Yalan söyleyecek ne halim ne de psikolojim var. Şu forumlarda aylardır mal mal yorumlar görüyorum, yok bu hafta açıklanır yok bugün açıklanmaz filan. Bu tarz yorumlar yapanların tespit edilip zeka seviyesi düşüklüğünden alınmaması lazım esasen. Şurda ilk defa yaşadığım gerçek bir olayı söyledim, direk o spekülatörler iş başına geçti yok efendim sazanlik yapmayın vs. Asıl dediğim şeye inanmayarak sazanlik yapıyorsunuz.
Ha şunu da söyleyeyim takip ediyorum başından beri başlığı. 120 net yapan kazanirmis filan deniyor. Dedim ya kendinizi avutun. 180 net bekliyordu arkadaşım. Üniversiteden beri tanırım.
arkadaşlar iki gün önce bu çikolatanın yazdıklarına bakın "spekülatörler iş başına geçti" Bu lafa dikkat edin. Bu arada @çikolata kardeşim yaptırdın mı zeka testi
-
Ben de 5 kişi için sınav yapmayacaklarını düşünüyorum. Sınava çağrılan sayısına bakarsak çok fazla alim yapacaklarını da düşünmüyorum. Çok hayale kapılmamak gerekir bence.
-
@ucanizmirli yaptırdım. Gerizekalı çıktım. Haklıymışsın.
-
@ucanizmirli desene ikimizde benzer kaderi paylaşıyoruz kardeşim:( napalım artık sağlık olsun:) belki bakarsın burası herşeyde bi hayır var diyelim. Bunlarda inş p.tesi günü açıklarda, vakıfbank"ın sınava ona göre rahat çalışırız, şimdi bide o var bnce yakında ziraatta açacak sonrasında yine kpss
-
@çikolata kendine haksızlık etme oku yazdıklarımın hepsini sana hiç gerizekalı demiş miyim bak. Ben öyle snn gibi durduk yere millete hakaret etmem
-
@iyimser16 sen nereyi tercih ettin. Bu arada vakıfbank sınavından sonra olsa daha iyi olur. İnsanlar şimdi Vakıfbank ın sınavına çalışıyo araya bi de mülakat girerse zorluk çıkar mülakata kalanlara
-
@ucanizmirli bende izmiri tercih etmiştim ama ben izmirde yaşamıyordum, bende sana yakın bi puanla bye bye dedim bnde 30 doğru az yapanlar kazandı haklarında hayırlısı olsun. Ben muğlanın fln puanın o kdr düşük olacağını bilsem oraları yazardım izmiride yazmazdım. Abi ztn p.tesi açıklasalar bnce en az 3 hafta sonra tarih verirler.
-
@ucanizmirli hesabına göre her şubeye bir müf yard düşüyor o sayıda uzman alsalar ona bile kabulüm
-
İNSallah ben yanilirim ama arkadaslar 10 15 den faZla mufettis yardimcisi almazlar
-
@iyimser16 ben bursada okudum Bursayı yazıp geri dönmeyi düşünüyodum ama izmir büyük il daha büyük alım olur diye düşünmüştüm ama olmadı bursa 62 ile kapattı izmir 70 ile
-
@totti müfettiş de 1 tane diye o sayıyı dedim bi de daha şubeler açılıyo onlar için de alım olur diye