Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@ieguz kardeşim bu cevap yenimi ?
-
@ieguz olsun biz deneyelim şansımızı
-
Benim özgeçmişimi görüntülediler ilk etapta bir heyecan oldu bende de fakat bunun başka sebebi olabileceği düşüncesindeyim.
Görüntülenen arkadaşlar gereksiz yükselmesin
Görüntülenmeyen arkadaşlar da gereksiz yere kötümser olmasınlarHerkes biraz daha sabretsin artık son bölümlere geldik.
Cuma günü sezon finali yaparlar diye umuyorum.
Çünkü reytingler düşüyor gittikçe kabak tadı vermeye başladı bu durum.Eğer burayı takip eden bir yetkili arkadaş varsa bunu dikkate alsın. Tadında bırakalım. Açıklayın artık yahu.
-
Bu arada dün yazmıştım cv si görüntülenen var mı diye sonra kimseyi gereksiz yere kötü düşüncelere gark etmemek için iletiyi silmeye çalıştım.
Silemeyince ........ yaptım düzelterek.
O noktaların sebebi de buydu açıklama ihtiyacı duydum.(Bkz. 581. Entry)
-
Forumu bi açtım bir sürü ileti var bi an açıklandı sandım arkadaşlar . Bnm cv hiç görüntülenmemiş ama gene de sınava çağırdılar nsl olduysa
-
@atanamayan
5 6 gün önce aradim
ne zaman açıklanır dedim
10 gün içinde dediler
peki olumlu olumsuz herkese dönüş yapılacak mi dedim
bu konu hakkında bir bilgimiz yok dediler
telefonla mi aranacagiz dedim
Sms ve mail atılacak dediler
konuşma bundan ibaretti
yani CV incelemesi hakkında sorsak bile cevap vereceklerini sanmıyorum -
Benim özgeçmişimde de görüntülenme yok beyler.
-
Özgeçmişi görüntülenen arkadaşlar bi bekledikleri netleri yazsalar keşke, görüntülendi diyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Acaba sınırda 8-10 kişi var da veya netleri birbirine yakın, onlar içinden bi değerlendirme yapıyorlar?
-
Arkadaşlar şimdi insan kaynakları ile görüştüm
Banka sınavları daha açıklamadı okumadi önümüzdeki günlerde açıklanır dedi.
Daha net bir tarih verebilir misiniz dedim
bizde bilgi sahibi değiliz dediler.
kariyer netteki cvlerin goruntulenmesiyle ilgili de banka yeni subeler açacak adayların yaşadığı yerleri kontrol etmek için goruntulemis olabilirler ama sınavlar daha okunmadi o yüzden bir anlam çıkarmayın dedi . -
@ieguz acaba hangi ilan için görüntülediler
-
@ieguz nsl okumadılar hala ya altı üstü bi optik form
-
@ieguz birader adamsın çözdün kargaşayı:) sorun yok siz nereye derseniz biz oraya göçederiz deseydinarkadaşlar bence bu kdr uzaması iyi sürecin, geçen yıl vakıfbank 30 kişi alacaktı ve 9-10 günde açıkladı, 2015"de ziraat 100 uzman+30 müfettiş alacaktı 22-23 gün sürdü, halk 520 alıyordu 33 gün sürdü(gerçi orada sınav yapan okulun aşırı beceriksizliğide varda) inş bu kdr uzun sürmesi çok kişi alacak olmalarındandır Artık iyimserlikten, saflığa doğru geçtiğimin farkındayım
-
@ieguz adamsin bilader ya ::) valla korkuttular
-
3 tercihi de ankara seçen var mı bnm gibi
-
@ucanizmirli buyuk ihtimal ben ankara yaptm ama 3 unu de mi onu bilmiyorum
-
@voshue mantıklı olan hepsinden bi tane seçmekti de ben istanbulu sevmediğim için üçünü de ankara seçtim
-
@ucanizmirli o istanbulu sevmeme yüzünden ikimizde potansiyel işi kaçırdık be kardeşim ama sen pek uslanmışa benzemiyorsn
-
@iyimser16 aga istanbulda aldığın maaştan çok giderin olacak ne gerek var durduk yere eksiye girmeye bi de ben trafikte beklemekten nefret ederim
-
Bir anlam cikarmamak gerekiyor ama yapılan yoruma ben de katılıyorum
sanırım sağlam bir alım olacak.para yatirmaya gittiğimde de ordaki bayan söylemişti çok hızlı büyüyeceğiz diye.bugün insan kaynaklarindaki bayanda benzer bir yorumda bulundu-banka çeşitli illerde baya şube açacak diye.
ve tahminim gelecek hafta açıklanması sınavın.sağlam bir alım olacaksa çeşitli illerdeki şubelere göre adayların nerde ikamet ettiğine bakmak istemiş olabilirler ve ona göre ayarlama yapılıyor olabilir.ki vakif bankta mufettis olamadığınizda veri tabanindan başka pozisyonlar için geri dönüş yapılıyor.burda da böyle olabilir.
hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
herkese sabır diliyorum. -
CV si görüntülenen arkadaşlar hangi illerde ikametgah ediyorsunuz.