Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Ben ulaştım bugün insan kaynaklarına bağlamak istemediler ama zorlayınca bağladılar süreç bizimle alakalı değil dedi konuştuğum kişi hala güvenlik soruşturması sonuçlarını bekliyoruz dedi ben de bi sürü kurumun mülakat süreci 2-3 ayda bitti 5 aydır bekliyoruz nasıl oluyor bu dedim yine aynısını tekrarladı 7-8 ay bile sürebiliyor dedi güvenlik soruşturması
-
- Haftaya girdik mülakattan sonraki, var mıdır arayan, soran, bir haber alan
-
Aciklasada herkes kurtulsa.
-
@maid memurlara 15 gün içinde açıklancak yazmışsın gişe sınavı için hocam, var mıdır bir gelişme
-
@maid nerden duydun kesin bilgi mi ?
-
Banka yetkili müfettiş yardımcısı/ müfettiş ilanına çıkmış bizden ümidi kesmişler belli ki
-
hakkaten ya bizim mülakatlar sonuçlandı bizim haberimiz yok ya da bizim mülakata giren ekipten kimseyi almayacaklar.bi nevi alım iptal olcak gibi birşey
-
ik yı aradım bekleyin süreç devam ediyor dediler. beklemekten başka çare yok ne yazık ki.
-
Geri donus bir duyum yokmu.
-
.......................
-
Surecin nasil oldugunu anlata bilir misiniz.
Muffetislik mülakat nasil oluyor. -
Hocam genelde süreçler uzun sürer 2-3 ay ideal süredir. Bu alımda bilmediğimiz başka bir anormallik var 6 ay sürmesi tabiki garip.
Maid genel yetenek genel kültür ingilizce alan sorularından oluşan 240 soru 240 dakika yazılı sınavdan sonra ev ziyareti oldu. Tamamen sohbet şeklinde geçen bu ev ziyaretinde kasmaya hiç gerek yok. Ardından teftiş kurulu başkanı genel müdür yardımcısı ve insan kaynaklarının bulunduğu komisyonla mülakata girdik. Benimki yine sohbet dahilinde geçti başkanla şakalaştık bile diyebilirim. Sonuç hüsran
-
Sa arkadaşlar cağri merkezi icin mülakata girdim 1.5 ay oldu haber yok kimse bişey demiyor burda süreç ik onay verirse dosyanız istibahrata gidiyor ve süreç 3 ay sürüyor die biliyorum ik size onay vermezse süreç icin uzar gider die biliyorum
-
Dün aradım yine süreç bizim dışımizda cevabını aldım memurlar net e yazsak ya da bankaya gitsek bi sonuç alınabilir mi acaba
-
Gişe için olumlu sonuçlanan olmuş bizden ses çıkmadı ama
-
@spread salla onu yav.. o adamın dedikleri çıkmadı şuana kadar. Diyelim ki doğru illa ki bize de kısa sürede dönülür.
-
Arkadaşlar bir duyum bir bilgi kırıntısı dahi yokmu insanları çıldırtacaklar.
-
.......................
-
@leasing hocam emin misin çalıştırmaya başladıkları var mı.
-
.......................