Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
@sofuoglu hocam vallahi tam kafamdan geçenleri yazmışın aynen bnde ileri ki dönemlerde mutlaka değerlendireleceğini düşünüyorum ama kimsenin sabrı olmadığından gelecekle ilgili bişey demek istemedim:)) inş şöyle hakeden 150-200"müzü alırlar müfet, uzman kont analist olarak
-
@iyimser16 inşallah kardeşim temennimiz o yönde,inşallah öngörülerimiz doğru çıkar da,buradaki faal ekipten arkadaşlarımızla meslektaş olabilme imkanımız olur
-
Diğer bankaların yaptığı gibi mülakatta elenenlere uzman yardımcılığı fln önerebilirler arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama bu açı da var o yüzden mülakata kalmak bile önemli
-
@ucanizmirli tabi ki hocam normal şartlarda uzmanlık pozisyonu teklifi için sözlü mülakata kalıp elenenlere teklif edilebiliyor;fakat vakıf katılımın yeni yeni gelişen ve şube sayısını arttıran bir banka olması hasebiyle böyle olabileceğini düşünüyoruz.Bakalım bekleyip göreceğiz artık bu hafta için netleşir her şey.
-
@sofuoglu inşallah hocam. Şurada sohbet eden 3-5 kişi varız inşallah mülakata kalıp yüzyüze sohbet ederiz
-
inşallah..
-
Benim öngörüm 150-200 kişilik değil de 50 civarı müf-uzman-iç kontrolör alımı olacağı yönünde, Uzman kadrolarını eski katılım bankası tecrübeli arkadaşlarla doldurdukları için artık kendi personelini de yetiştirmek isteyecektir, inşallah herkes emeğinin karşılığını alır hakkımızda hayırlısı
-
Vallahi arkadaşlar ne güzel olur Artk herkes tek tek nick"leri dökülmeye başlar Bide kadın flnda yok eğitimler fln iyice habamam sınıfı gbi geçer artık:) sanırsam burada sadece umudu olanlar yazıyor
-
@totti hocam uzman ve kontrolor işin içine girerse bnce 50"yi aşar yaa. 30"dan aşağı sanmıyorun uzman alınsın,Allahım şöyle hayırlı haberler nasip etse hepimize, p.tesi güzel haberleri paylaşsak
-
@iyimser16 bankanın diğer sınavı ne zaman yapacağına da bağlı açıkcası. 1 sene bütün alımları bu sınavla yaparsa sayı biraz daha artabilir ben 50 desem bile keşke 250 olsa pazartesinden itibaren mailler sürekli yenilensin artık
-
Şuan bankada kaç müfettiş müfettiş yardımcısı var bilen var mı
-
@ucanizmirli 1 müf 1 yard varmış daha önce konusu geçmişti ne kadar doğru bilinmez ama onlarda başka bankalardan devşirmedir muhtemelen
-
@totti hocam şuan 17 ilde 30 şube var il başına 2 müf. yard. alsalar 34 kişi. 4 kat mülakata çağırılsa yaklaşık 140 kişi mülakata. İnşallah şu hesapları bankadan yetkili bi kişi okuyup pis pis gülmüyodur
-
Bu ileti silindi! -
@çikolata Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard. içinde söyledi:
Arkadaslar aldigim bilgilere göre sınavı geçen kişi sayısı oldukça düşük. Sınav ile 5 müfettiş yardımcısı alinacakmis. Bunun dışında Şubat ayında mülakatların olabilecekmis ve güvenlik soruşturmasi yapilacakmis sonraki süreçte.
Hayır yani ne bekliyorlardı.Soru dağılımı belli değil,istatistikten iş hukukuna kadar soru sormuşsun,4 yanlış bir doğruyu götürme gibi ösym aklıyla hareket etmişsin.Bir kişiyi 240 dakika bir sınıfta tutmuşsun.Zaten çoğumuzda ingilizce yok.Bunun üzerine başarı mı bekliyorlar
-
@çikolata arkadaşım sen hala konuşuyon mu. Söyle o daha önceki sınavı geçtiğini iddia ettiğin arkadaşına aldırsın seni yanına
-
@ucanizmirli hocam ben yazayım da size kalmış gerisi. Hiçbir çıkarım yok
-
@çikolata nereden edindiğinizi sormamda bir sakınca var mıdır acaba? Daha önceki yazınızda arkadaşınızın sınavı geçtiğine dair kesin ve net ifadelerle paylaşımda bulundunuz ve biz de akabinde insan kaynaklarına ulaşarak sınavın açıklanmadığını ve önümüzdeki hafta içi açıklanacağını ve mail yoluyla bilgilendirileceğimizi belirtti.Bu noktada sizin lafınıza nasıl itibar etmemizi bekliyorsunuz acaba? Belki iyi niyetli,belki art niyetli yazıyorsunuz bunu bilmiyorum ama bence fikirlerinizi kendinize saklayın derim ben.
-
@çikolata noldu geçen gün açıklandı diyodun ne değişti
-
@çikolata sadece 5 kişi için bu kadar sınavı masrafı vs yapacaklarını düşünüyor musun? Ben düşünmüyorum.