Vakıf Katılım Bankası A.Ş Müfettiş Yard.
-
Arkadaşlar trollerin dolduruşuna gelmeyin. Stres yapmayı gerektirecek bir durum yok. Eğer sonuçlar açıklanırsa bunu çok rahat anlarsınız. Emin olun açıklandığı zaman buralar olumlu dönüş yaptılar mesajlarıyla dolacak. Koskoca forumda yalnızca bir kişinin çağrılması aklınıza yatıyor mu. Bir de benim bildiğim önce mülakat sonra ev ziyareti olur. Bu troller yalan söylemeyi de beceremiyor. Borsa istanbulda olumlu dönüşlerden sonra 1 gün geçmeden olumsuz dönüşler de yapıldı. Toplu mail atmak zor değil, kimse sizi muğlak durumda bırakmaz merak etmeyin
-
Arkadaşlar şimdi foruma bakabilme imkanım oldu ve şoka uğradım açıkçası.Kazananların tek tek aranıpta kazanamayanların bilgilendirilmesi gibi birşeyin söz konusu olacağını sanmıyorum ve gerçekçi bulmuyorum.@sawetk kardeşime de sonuna kadar katılıyorum toplu mail atmak zor değil,o yüzden müsterih olmamız gerekir.Görüntülenme mevzuuna gelecek olursam 9 Eylülde Vakıf Katılımın Genel Başvurusuna başvurmuştum kariyer üzerinden o zaman başvurum görüntülenmişti fakat Müfettişlik başvurusunda görüntülenme olmadı.İnşallah en kısa zamanda açıklanır olumlu veya olumsuz bir bilgilendirme alırız ve kafa olarak rahatlarız.
-
ne başvurum görüntülendi ne de arandım hatta sınava başvuru yaptığımda bile görüntülenmemiş cv'm acaba beni neye göre sınava çağırdılar
-
Benim aklıma takılan Ankara Siyasal mezunu arkadaşın neden böyle bir şey yazdığı,profilini de inceledim sahte bir profil değil.Gerçekten aranmış olacağına ihtimal vermiyorum;fakat yalan söyleyerek de eline ne geçebileceğini düşünmeden alıkoyamıyorum kendimi.Sınava organize eden danışmanlık şirketini arasak bilgi verirler mi,sınavın ne zaman açıklanacağına dair? Neticede sınavı hazırlayan ve organize eden onlardı.
-
@sofuoglu yarın sabah arayalım aramadığımız hata aslında.
-
@onuktekin Mental HR dı değil mi sınavı organize eden yanlış hatırlamıyorum ?
-
Arkadaşlar sınav hakkında öz-finans iş sendikasına yazarsanız konuyu takip ediyorlar.
-
Arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum şimdi sırf cevap yazıp bilgi vermek için kayıt oldum. Troll falan demeniz de size kalmış. Sınavım eh işte modunda geçti, bu sabah önce foruma girdim sizleri okuyunca kariyere baktım saat 10,30 civarı görüntülendi, saat 16,50 civarı da arandım, trafikteydim nasıl konuştuğumu dahi bilmiyorum heyecandan. Neyse ev adresi istediler fakat tarih vermediler sınav sonucuna ilişkin henüz bi mail almadım alırsam paylaşırım konuşmadan aklımda kalan :
V: Vakıf katılım.. teftiş kurul bşk arıyorum Burak Bey mi ?
B: evet buyrun
V: kurumumuzda çalışma talebinizi iletmiş ve sınavımıza girmiştiniz talebiniz hala geçerli mi ?
B:evet tabi?
V: Ev görüşmesi için açık adresinizi verir misiniz ? Eğer ailenizle yaşamıyorsanız ailenizi adresi gerekli, ailenin tüm üyeleri bir arada olabilir mi ?
B: tabi fakat hali hazırda çalışıyorum bu yüzden tam tarih bilmeden bişey diyemem genelde evdeyiz adres bla bla
V: tamamdır burak bbey görüşmek dileğiyle hoşçakalın...
Tamamen bilgilendirme amaçlıdır, 2 yıldır müfettişliğin hayalini kuran biri olarak heyecanınıza yardımcı olabildiysem ne mutlu , herkesin hakkında hayırlısı... -
@burak1562 ingilizceniz nasıldı?
-
Beyler gecmis olsun o zman kazananlari tebrik ediyorum
-
@burak1562 alan dogru tahminnz hocam
-
@burak1562 hayırlı olsun kardeşim. Tunceli'li misin 1562 yapmışsın ondan sordum
-
@atanamayan Valla şöyle söyliyim , askerden sonra alana sıfırdan başladığım için ingilizceye yeni yeni adapte olmaya çalışıyorum, geçen sene ziraat müfettişlik fransızca gibi gelmişti ama bu defa biraz daha anlaşılabilirdi özellikle paragraflar bana çok kolay geldi, ama şöyle net bekliyorum böyle kazandım gibi iddialı konuşamam
-
@burak1562 isim sirasina gore mi ariyolar acaba ya umut ile yasiyor insan resmen
-
Umudu kestim iyicene..Kazananların yolu açık olsun..
-
@atanamayan abi sen ismini değiştir zaten
-
@atanamayan aramalar bir güne sığdırılmaz diye düşünüyorum ama ben çalışmaya devam edicem malum vakıf var daha size de tavsiyem o arkadaşlar, sonuç bekleyelim ama öbür tarafta daha süreç başlamadı bile
-
@okan1 ya sorma 2 yıldır emek veriyoruz hepimiz 2016 cok kısır geçti ders calısmakta bile zorlanıyorum artkk
-
Mülakat öncesi neden aile ziyareti yapılıyor sonrasında olması daha mantıklı değil mi ?
-
ben 2016 yı askerde geçirdim ben ne diyeyim kardeşim genelde takip ettiğim kadarıyla birebir mülakat öncesinde yapıyolar ev ziyaretini, ama yaşamış tecrübe etmiş biri değilim malesef ilk kez dönüş yapıldı mülakata