oyun bilgisayarı
-
Aramızda gamer kardeşlerimiz vardır diye tahmin ediyorum. Aklımda evde televizyona bağlayıp oyun oynayacak bir bilgisayar alma fikri var. İki seçenek çıkıyor karşıma ya bir monster laptop almak ya da bilgisayar toplamak. Artısı eksisi nedir? Fikir verebilecek var mı?
-
@evandro aga bence masaüstü yapıştır
Daha ucuz ve daha performanslı olur -
Masaüstü toplama bilgisayar hem daha iyi hem daha ucuz olur. Monster lar gerginden fazla pahali
-
@evandro hocam televizyona bağlamak için laptop almayın hatta bakmayın bile. Güzel bir bilgisayar toplayın ekran kartı,ram vs donanım yükseltmek isterseniz ilerde daha rahat olur. Batarya derdiniz de olmaz. Maddi olarak uzun vadede toplama bilgisayar daha avantajlı.
-
Gelen yorumlar aklımdakilerle paralel benim de gönlümden geçen masaüstü toplamak. Şu pahalılıkta oyun oynanacak laptop alınmaz.
-
@evandro bu pahalılıkta bilgisayar alınmaz, doların düşmesini bekle demek isterdim ama o da zor görünüyor, illaki alacağım diyorsan masaüstü tabi ki ama doların geldiği noktada bir bilgisayar almaya çalışmak bence delilikten farksız.
-
@agor düşmesi imkansıza yakın o yüzden en makul alternatifin peşine düştük mecbur.
-
Oyun bilgisayarı almayı düşünüyorsanız toplamanızı öneririm
-
şu an masaüstü bilgisayarı toplama aşamasındayım. Kullanmayı düşündüğüm parçalar:
AMD Ryzen R3 2200G veya AMD Ryzen R5 2200G
ADATA 8GB XPG DDR4 3000Mhz
Seagate 3.5" 1TB Barracuda
Asus PRIME B350M-K
Xigmatek X-Calibre 500W 80+
Corsair SPEC-04 Temperli
ASUS CerberusGTX 1050 Ti
Oynayacağım oyunlar da call of duty, pes, fifa ve fm olur büyük olasılıkla. -
fiyat ne çıkıyor hocam bu bilgisayarın
-
@ozkan_68 4 bin tl’nin az üzerinde bir de ssd alayım düşüncesi var ama emin değilim.