Fotokopi işleri
-
Bursa'da, tercihen Görükle tarafında ucuz çıktı alabileceğim bir yer var mı? 10-15 kuruştan başlıyor bulduklarım. Şehre biraz yabancıyım. Zafer dediler, orası da farklı değil fiyat olarak. Daha çok da kitap üzerine zaten.
Bildiğiniz kargo yapan bir yer varsa orası da olur. Geçen buradan bir arkadaş Ankara'da bir yer önermişti. Kullandım da gayet güzeldi. Ancak şimdi adamlara ulaşamıyorum.
-
@ercu hocam bursada fotokopi işleri genel anlamda pahalı ama sehreküstünde dersaneler civarında biraz daha uygun oluyo. Ankara İzmir gibi bi fotokopi camia yok bursada.Bende arıyorum hatta
-
hocam izmir yolu tarafından uludağ üniversitesine girerken sol tarafta fotokopiciler vardı eskiden.şimdi var midir bilemem bak ıstersen bi
-
Anlamadım ben de bu konuda bayağı eksik burası. Yani bi kök çarşısı, bi Beyazıt tarafları zenginliği, uygunluğu beklemiyorum ama yok yani. Ya da tanımadıkları için mi böyle yapıyorlar anlamadım.
-
Fotokopi deyince kök çarşısı, Akfon gelir aklıma. Adam bende yok yok dediği günden beri gözümde günden güne büyüdü. Bütün hocalar benimle görüşür vizyonuna sahip olması da çok ikna edici bir ruha sahip olduğunu gösteriyor
-
10-15 kuruş fotokopi parasını beğenmiyorsunuz Top kağıda gelen zamdan sonra şükür etseniz az...
-
3, 4 kuruşa fotokopi çeken marmara üniversitesinin oradakı fotokopicilerde 10 kuruşa çıkarmış fiyatı, hepsinin ağzında dolar ve ithal kağıt var.
-
Bugün sınava gelmişken kök çarşısına gittim. Her ilçeye lazım böyle bir yer.
-
@aroma merhaba Ankara da pdf çıktısı alınabilecek fotokppiciler nerede vardır ?
-
@ćekonomist Kök Çarşısı
Meşrutiyet Mahallesi, Meşrutiyet Cd. 2 H, 06420 Çankaya/Ankara
https://maps.app.goo.gl/y82Cg -
@ćekonomist ank ya dair bilgim yok arkadaşlar yardımcı olur heralde
-
Şehreküsütnde simit sarayının yanındaki sokakta elf kırtasiye var oraya bir bakın isterseniz