29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Ben öyle yaptım.Sagolsun imzalatıp taratıp mail attılar..
-
Arkadaşlar değişiklik olmayan derslerden ceza,medeni ve borclar ıcın tensip cıkmıs soru kaynaklarını kullanan var mı??
-
@kendinehakime ben kullandım cok iyi
-
@antepli-27, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@kendinehakime ben kullandım cok iyi
ceza,borclar ve medenısını almayı dusunuyorum.Konular bittikten sonra tekrar amacıyla acıklamalar yeterlı mı?Bunun yerine justıce mı ya da monopol mü daha iyi?
-
@kendinehakime bence yeterli ama tatmin olmam diyorsan bilemem
-
@metehan inşallahdediginiz gibi yaparlar.. salı günü arayacağım yoksa git gel yol parası yorgunluk zaman kaybı ..size ıslak imzalı mı gönderdiler o şekil kabul olunuyor mu sordunuz mu bakanlığa yada araştırdınız mı?
-
@bydaler, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
inşallahdediginiz gibi yaparlar.. salı günü arayacağım yoksa git gel yol parası yorgunluk zaman kaybı ..size ıslak imzalı mı gönderdiler o şekil kabul olunuyor mu sordunuz mu bakanlığa yada araştırdınız mı?
aslını tarayıp gönderiyolar , kabul olur mu bilmiyorum ama rekli şekilde çıkarırsan sonra fotokobisini çekip ikisinide götürürsen orda fotokobiyi aslı gibi yaparlarsa işin hallolabilir belki olmazsa artık mecburan gidecen -
Maliye teorisi, dil bilgisi vs çalışmaya gerek var mı?
-
Medeni usulde degisikliik var mi arkadaslar 2017 tensip işime yarar mi ?
-
@legolas az bir değişiklik oldu. Onlara bakıp 2017 Tensip işinizi görür. Medeni usulde önemli olan 20 Temmuz 2016 sonrası olması zira bu tarihte istinaf sistemi geldi..
-
@mehmetemir teşekkür ederim
-
@ehss, içinde söyledi: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
İdare için çokça alesta lafı dolanıyor. Alıp kullanan varsa bu kitap hakkında bilgi verebilir mi? Themis mi alesta mı sorusuna cevap arıyorum.
Bu konuda bir bilgisi olan yokmudur?
-
Merhaba arkadaşlar, hukukçuyum ve maliyeyi pek bilmiyorum. Sınavda daha çok hangi konular çıkar, hangi konulara ağırlık vermeliyim? Özellikle nerelere dikkat etmeliyim?
-
Arkadaşlar Tan Tahsin Zapatanin medeni hukuk kitabı 600 sayfadan fazla sizce(özellikle sınava daha önce giren arkadaşlar ) buna çalışmak yerine normal kpss medeni Hukuk kitapları idari hakimlik için yeterli mi?
-
Arkadaşlar merhaba, ben ilk kez bu sınava hazırlanmayı düşünüyorum ve gy-gk dışında sadece anayasa hukukuna biraz hakimin. Bir işleme mezunu olarak kalan zamanda sınav için şansım olur mu sizce ? Kaynaklara da göz attım , hazırlayan arkadaşlarımızın ellerine,emeğine sağlık.direk alıp başlamak istiyorum ama zamandan dolayı karamsarlık da var.sizce nasıl bir yol izlemeliyim
-
@zuzu-s merhabalar. Dostum daha önce kpss alan deneyimin yoksa anayasa dışındaki dersleri hiç görmemişsen kazanma ihtimalin düşük kendini yorma derim. Yine de daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur.
-
@zuzu-s kanunlarin ciktilarini alip calisin bir ayda, diger ayda da soru cozun derim. Sansinizi deneyin baştan pes etmeyin hocam
-
@nopainnogain aynen anayasa dışında vergi hukuku dersini göreli 8 yıl olmuştur hocam, şimdi konuşulanlara bakınca herkes çok bilgili maaşallAh , hepimizin gönlüne göre olsun ama bu kadar donanımlı insanlar varken nasıl 2 ayda çıkılır mı işin içinden diye düşündüm , fikir almak istedim.çok teşekkür ederim , eksik olmayın
-
@legolas sizce umut var mı hocam , hepimize hayırlısı olsun inşallha ama herkes çok bilgili maaşallAh ya, bu yüzden de mevcut durumum için fikir almak istedim , Teşekkür ederim
-
Arkadaşlar kamu yönetimi mezunları idari hakimlik sınavına girebiliyor mu ? Bir de sınavda kaç soru nerelerden çıkacak ilanda tam net anlaşılmıyor sanki