İl Göç Uzman Yardımcılığı Duyumu !
-
@eomer Telefonda konuştuğum kişi yedekleri çağırma sürecini biran önce bitirip çok yakında ilana çıkacaklarını söylediler.
-
@mbguy rica ederim inşallah hakkınızda hayırlısı olur
-
@tozkok yok dm si kapalı sanırım. En son ki twitine yorum yazdım
-
@paretowilfredo Hoşbulduk üstad rica ederim bende size teşekkür ederim getirdiğiniz bilgiler için
-
Sayın Abdullah Ayaz'ın twitter uzerinden bana attığı mesaj: birkac gun içerisinde ilanı yayinlayacagiz, 45 kişi alacağız iyi çalışın, kolay gelsin.
Haydi hayırlı olsun arkadaşlar. Puanı yetecek arkadaşlara İyi çalışmalar -
Twitter uzerinden etkinliklerle devam etsek iyi olacak sanırım. Baksanıza Abdullah bey mentiona cevap yazdığına göre diğer yetkililer de bizleri duyuyor ve alakalılar.
-
@smithayran bende yazmıştım bana yazmamış demek.O zaman ilanın bi iki günü kaldı demektir. Hayırlı olsun arkadaşlar.
-
@mrnobody sağolsun bana geri dönüş yaptı hayırlı haberi kendisi verdi puanim yetmez büyük ihtimalle benim ama yetecek olanlara önceden mutlu haberi vermeye aracı olmuş oldumhayırlısı olsun artık
-
Kaçla kapatır acep ?
-
@kamuranakkor aynı soruyu bende soracaktım Hocam üst sayfalara gidemedim çok o yüzden sorulduysa özür dileyerek bilenlere bir daha sormak istiyorum.
Geçen yılki alım yanlış hatırlamıyorsam 20 kişiydi. Kaçla kapatmıştı bilen varsa beni bi aydınlatabilir mi? -
@mbguy https://www.google.com.tr/amp/s/www.tercihiniyap.net/amp/news/3219 burda yazdığına göre 87,044 ile kapatmış geçen senenin puanı bu sanırım.
-
@mbguy geçen sene 87 küsür kapatmıştı bu sene 900 kişi sınava girecek yine 85 in altına düşmez hocam birçok puan türünden çağırıyor ve 2017 puanlarıda geçerli
-
87 civariydi sanirim. Olasi 45 kisilik alimda 900 kisi sinava giriyor az bir rakam degil aslinda girecekler icin.
-
Benim tahminimde 85 civarı olacağı yönünde. Ama sınavın zamanıda önemli. Başka kurum sınavlarıyla aynı güne denk gelirse o zaman yukardan epey adam eksiltir.
-
@jan-vesely ve daha guy duy açıklanmadı vmy sınavı yapılmadı ️ 85 puanım var ama o bile yetmeyecek gibi. Bu gidişle istemeye istemeye mali müşavir olacağım ya.
-
45 filan gibi saçma sapan bir rakam olmaz inşallah
-
20 kişilik alımda 87,04 ile kapatmışsa 45 kişilik alımda bence 3 puan aşağı oynar.Tabi bu benim görüşüm.
-
@eomer 45 sayısı kesin gibi mi
-
@smithayran mention atmamış, DM ise public kapalı. Nereden yazdı sana?
-
@Maesteo Arkadaşın söylediğine göre başkan dile getirmiş rakamı.