Erkek mülakat kıyafet seçimi
-
@evandro casio asker saati takıcam
-
@onuktekin alarmı kapat hocam didididit dididit diye sesler mülakatta hoş olmaz
-
Takım elbise giymeden mülakata girip kazanan olmuş mudur acaba? Belki takım elbise alacak gücü yok, giymiş bir gömlek bir kravat gelmiş mülakata. Elenir mı dersiniz?
-
BDDK mülakatına Canvas toprak rengi pantolon ve açık mavi casual gömlek giyip gitmiştim. Yazılımcıya göre fazla bile resmi Sonuçta aldıkları 6 kişinin 5i kadındı, yani takım giyen de giymeyen de elendik
-
@catology biraz sert olmuş şahsen ben o noktada cesaret edemem. Peki alınan bir kişinin kıyafeti nasıldı? Takım elbise ile mi gelmişti?
-
Daha önce mülakat komisyonuna girmiş bir kaç kişinin tavsiyesiyle girdiğim mülakatlara, lacivert (hafif maviye kaçan tonlar da olabilir) takım içine beyaz gömlek ve kırmızı kravat ile gitmiştim. Çünkü kırmızı kravatın bürokratik dilde kendine güven olduğunu söylemişlerdi. Bence gayet doğruydu çünkü komisyonunun ilk odaklandığı yer kravatınız, tipiniz ve duruşunuz oluyor. Ayrıca laci takımla kırmızı kravatın uyumu da bence gayet ideal
-
Aşağı yukarı her mülakata yeni takım ile gitmişimdir belki de bunu totem haline getirmişim. Yalnız bendeki en büyük sıkıntı boyun kalınlığı, kalınlıktan dolayı gömlekteki o son düğme iliklenmiyor, mülakat stresi şu bu derken bir de gömlek iyice açılıyor, mülakat komisyonu karşısına geçince Tarkan'dan şarkı söyleyesim geliyor. Boynu kalın olanlar bu son düğme krizini nasıl çözüyor?
-
@antimülakat :)))) Hocam aynen beni tarif ettin..Bu problem bende de var.Bir keresinde 3 kişinin yardimiyla zar zor ilikledik dugmeyi o gun daha az nefes alabildim insan nefes almanin kiymetini son dugmeyi ilikleyince daha iyi anliyor.
-
Emekli bir komisyon üyesi olsaydi aramizda ne guzel olurdu Siyah takim bordo kravat moda oldu neredeyse herkeste ayni kombin iste orada ne dusunuluyor.En onemlisi hal hareket ve kiyafetin temiz uzerinize uygun olmasi hepsi bir butun gibi.
-
@inspectorasst ben olsam gülerdim abartmıyorum harbi dayanamazdım yüz kişi mülakata giriyor hepsinde aynı renk kravat. Çok mantıksız çok klişe geliyor.
-
@hgrotius aynen hocam :)))) bazen de farkli giyinecegim diye herkesten ayri dusuyorsun o da sıkıntı gibi kareli takimlar var mesela ama mulakatta giyinmek sıkıntı olur mu bilemiyorum
-
@aliveli gecen ki guy mulakatinda herkeste bordo kravat vardi
-
kardeşim cek üstüne slim fit takım elbiseyi git.yok kravat rengiymiş yok takım rengiymiş bunlar önemli değil.kimse bunlara dikkat etmiyor rahat ol
-
Açık lacivert takım var bende bu sorun olur mu Çünkü genelde koyu lacivert veya siyah tercih ediliyor
-
@justice__ çok ciyak bir renk değilse aorun olmaz.
-
Kıyafeti bilmem de ben anladım ki ne kadar rahatsan mülakatta o kadar gıcık oluyorlar. Eli ayağı titreyen, kelimeleri cikaramayanları kabul ediyorlar. İlginç anlamadığım denklemler...
-
@antimülakat aynı durum bende de var. Bir üst beden gömlek aldım, son düğme iliklendi. Sonra da gömleği daralttırdım.
-
@ceterisparibusss iki seçenek var hocam ya gömlekleri genişleteceğiz ya da boynu daraltacağız
-
@antimülakat gömleği genişletelim biz hocam en güzeli.
-
@sınavsayar Tam tersini yaşayanlar da var hocam.. Epey heyecanlı olan kişiye gıcık olup çok rahat insanı seven komisyonlar da var.