Duyurularda bugüne ait güncelleme görünce siz de bir an heyecanlandınız değil mi
catology tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: BDDK Murakıplık, Uzmanlık Alım İlanı (2017)
-
Arkadaşlar İK Müdürüne sordum, güvenlik soruşturması bittikten sonra açıklanacağını teyit etmiş oldum. Kafasında soru işareti olan varsa bilgilendirmek istedim.
-
Burdaki son yorumları okurken telefon geldi İstanbul'dan heyecanla açtım bizimkiler değilmiş
-
@eeengineer55 Aynen +1 de benden. Bilişim 1 mülakatında birçok kişiye acilen ihtiyacımız var deyip bunca ay bekletmeleri mi saçma, yoksa 10 yerine 7 kişi almaları mı, 22 adaydan sadece 5'i bayanken 4'unun kazanması mı, yedeklerin açıklanmaması mı? Kafada deli sorular, tek bildiğim bu kadar beklediğim zamana yazık olduğu.
-
RE: Erkek mülakat kıyafet seçimi
BDDK mülakatına Canvas toprak rengi pantolon ve açık mavi casual gömlek giyip gitmiştim. Yazılımcıya göre fazla bile resmi Sonuçta aldıkları 6 kişinin 5i kadındı, yani takım giyen de giymeyen de elendik
-
Bilişim-1 in mülakatı öncesinde alım konusunda aceleleri olduğunu söylemişlerdi ama bir ayı geçti umarım bu hafta içerisinde açıklanır artık
-
Mübarek Ramazana müjdeyle gireriz inşallah
-
O zaman; 26.07.2017 Tarihli Günlük Bankacılık Sektör Raporu diyorum
-
100 kişilik ilan için 41 tane asil belirlemişler. Yedek medek hak getire
-
@oguzhan24 Büyük ihtimal öyle olur ama beni gizlice ararlarsa burada herkesin haberi olur
catology tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@rash ben de merak ediyordum bunu teşekkürler
-
@catology Teknolojinin Ankaradaki eğitim süreci bir haftaymış aradım öyle söylediler.
-
@atlantis teşekkür ederim hocam, ik toplantıdaymış sabahtan beri ulaşamadım, bilgi alınca yazarım diğer arkadaşlar da bilgilenir
-
@birmuhendis Hocam, yazıda17-21 arası Ankara'da deniyordu eğitim için o yüzden ev sahibimi bile arayıp 24ünde çıkacağım demiştim. Teknoloji tarafı da dahil tüm bölümler için eğitim marta kadar ankarada mı olacakmış kesin mi bu? Ona göre ev sahibimi tekrar aramam gerekecek. Ziraati arıyorum meşgul çalıyor hep
-
@bne kişiye göre olduğunu sanmıyorum hocam orada çalışan arkadaşlarıma sormuştum belirli bir uzm yrd maaşı var ama bu alımda ne kadar olacağını onlar da bilmiyor. Tahminim 4000-4500 arası. Benim mülakat 10 Kasımda hocam sizin?
-
@bne hocam şurda ikimizden başka yazılım için mülakata kalan yok sanırım. maaşın yaklaşık kaç oldugunu biliyor musunuz?
-
@antimülakat Alınan kişi bizim günün grubundan değildi görmedim
-
BDDK mülakatına Canvas toprak rengi pantolon ve açık mavi casual gömlek giyip gitmiştim. Yazılımcıya göre fazla bile resmi Sonuçta aldıkları 6 kişinin 5i kadındı, yani takım giyen de giymeyen de elendik
-
@job_seeker Evet benim de 10 Kasım Ctesi