En kolay kredi kartı veren bankalar hangileri?
-
Arkadaşlar malum öğrencilik döneminde birden fazla kez kredi kartlarından patladık. Yine de hayatta kalabilmek için öyle yada böyle bir kredi kartı gerekiyor. Tecrübesi olan var mı en kolay kredi kartı veren banka hangisi? Limiti hangi banka çabuk artırıyor?
-
Finansbank veriyor diye biliyorum, eskiden olsa Fortis derdim ama şimdilerde Finansbank diyebilirim. Bir de şu ürün tanıtır gibi kart tanıtanlar var onlara denk gelirsen, bir şekilde ayar çekip sana güzel limitli bir kart verebiliyor.
-
@antimülakat TEB ve HSBC nispeten daha kolay kart veriyor. Büyük bankalardan da akbank fena değil. En zor kredi kartı veren sanıyorum İş bankası utanmasa sınav yapacak.
-
@evandro is bankasi bana okurken vermisti mezun oldum issizim hala kartim var kullaniyorm
-
@busus öğrenci iken verilenler hem düşük limit hem de öğrenci olan neredeyse herkese vermeye çalışıyorlar, asıl önemli olan 3000 TL ve üzeri kart verirken ne yaptıkları, @evandro hocam doğru diyor, bir de bankalarda şu tavır sinir bozucu. Aynı insana kendileri vermeye kalkınca zorla kart vermeye çalışıyorlar, ben istiyorum dediğin zaman ya veremeyiz diyorlar, ya bin dereden su getiriyorlar. HSBC gelir belgesi istemeden, kredi notunuz iyiyse direkt çıkartıyor, en kolay kart veren herhalde şu an HSBC.
-
Ben 6-7 yıldır iş bankasının kredi kartını kullanıyorum kart limitimi iki üç ay önce birden 8bin liraya çıkardılar isteğim dışında tabi eski limitine düşürmelerini söyledim yaptılar. Bir de kart aidatı var 66lira tutarında bazı kişiler arayıp iptal ettiriyor bunu fakat ben aradığımda iptal etmediler kartı iptal ettirip yeni bir kart almak istiyorum alabilir miyim?Aidatsiz alabilir miyim daha doğrusu?