BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@alageyik08 eyvallah
-
Ben cuma başvuru yapmıştım görevli aldı kağıtları inceledi renkli kalemle çizdi falan... kpss sonuç belgem de ekran görüntüsü çıktıysıydı bi şey demedi. Ayrıca diploma fotokopisi götürdm onay içeren bi hareket de yapmadı her şey yolunda dedi gönderdi. Siz bu kadar dikkat edince şeytan diyor git tekrar yap başvuruyu
-
Ben kuruma ulaşamayınca hem diplomanın taranmış örneğini (onaylı değil) hem de e-devletten mezuniyet belgesini gönderdim . Herkes bu kadar ince eleyip sık dokuyunca benim de içime bir kurt düştü
Kpss' den az puan türüm oluştuğu için sayfa tekti şansıma -
Tcdd taşımacılık a.ş müfettiş yardımcılığı başvurusunda ösym sonuç belgesini tek sayfa göndermiştim, aramışlardı kontrol kodunu söyleyin diye. Bunda da bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
-
Sevgili arkadaşlar normalde telaşa gerek yok elbet düzelir mantığı ve rahatlığında bir insanım. BTK kariyer sayfasından 2 gündür giriş yapamıyorum, birşeyleri hatalı yapıyorsam bile girmek için onun uyarısını dahi vermiyor. Yarın gün içinde başvuru yapamazsam postayla beraber yetişmez gibi. Çözüm için öneriniz var mı? Nasıl yapabilirim?
-
@tibeout hiç giremediniz mi siteye ? farklı tarayıcı deneyebilirsiniz . sitenin başına otomatik www. geliyor onu silmeyi deneyebilirsiniz .
-
arkadaslar bu kurumun personeli sadece ankarada mı calısıyor ? atanmk nasip olursa izmir felan gecebilme sansımız var mı
-
@morand merkez kadroların tamamına yakını ankaradadır. bazı müfettişlikler izmir ve istanbul diye biliyorum. izmir için ya taşra kadroya girmelisiniz ya da izmirde çalışabilen gümrük müfettişliği gibi bir kadroya
-
@tibeout bi önceki ilanın linkinden direkt hesap olustura yoblnlediriyor site rahatlıkla yaprsinz deneyin derim
-
BTK yı arıyorum, kadın dahiliye bağlıyor, hep meşgul çalıyor. Kadına dahili numarasını verin siz uğraşmayın ben her aradığımda aktarmakla diye, bilgi gizlidir veremiyoruz diyor, mail adresi var mı diyorum ordan ulaşayım diyorum, dahiliye ulaşabilirseniz onlara sormalısınız diyor, la zaten ulaşabilmem evet onlara sorcam
Nasıl boktan iş yapıyorlar anlamıyorum ya
İnsan iletişim için mail adresi koyar -
Konular arasında ceza hukuku yazılmış acaba ceza muhakemesi de dahil midir?
-
hukuktan başvuracak arkadaşlar bir puan sıralaması yapsak olur mu ?
-
@mavkav lütfen şu başvuru sürecinde yüzlerce kişinin başvurduğu sınavla ilgili puan sıralaması yapmayın. burada başvuru süreci vs. o kadar konu varken hiç sırası değil. burada sınava başvuracak 8-10 forum üyesi anca bulursunuz. onlar da size bir fikir vermez. keşke başvuru süreci başlamadan sıralamaya başlasaydınız. burada millet başvuru yapabilmenin derdinde
-
@islimbot hukukçu musunuz hocam siz?
-
@mavkav siz kaç puanla başvursunuz? Benim p4 88 başvurmadım henüz
-
@mavkav hayır hocam. forumda çok iibf'li var hukuk mezunu az var o yüzden yazdım. hukuktan a grubuna hazırlanan çok olmadığı için 85 üstü rahat kazanır bence, çok da telaş yapmayın puanınız iyiyse
-
Diğer Bilgiler'e ne yazdınız ya da yazdınız mı?
-
@marigold bedelli askerliğe gideceğim celp dönemini yazdım sadece.
-
@mezun benimde 86 hocam , kaçla kapatır sizce?
-
@mavkav tahminde bulunamıyorum malesef