BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
@mavkav kuruma ulaşabildiniz mi acaba? Sizinle aynı sorunu yaşıyorum ben de ne yapacağımı bilemedim
-
@serenity aramadım hocam ileriki günlerde hallederler diye düşünüyorum.
-
bilişim teknoloji kurumunun açtığı sayfa bile hata veriyor. lanet olsun yaw
-
arkadaslar siteye baglanamıyorum basvuru yapmak için. herkeste aynı sorun mu var ? pazartesiye kalacak sanırım of
-
diğer bilgiler bölümüne birşey yazdınız mı
-
@eko0852 Çok sevindim.Ama bu defa başvuruyu dikkatlice yapacağım.
-
O kılavuzdaki kariyer.btk açılmıyor. Nasıl başvuru yaptınız?
-
@veblenist siteye tıkladığınızda başına otomatik www. geldiği için giremiyo olabilirsiniz . www. yı silip deneyin .
-
Benim merak ettiğim birşey var. Sınavda 50 soru sorulacak deniliyor ancak konu dağılımına baktıgımda gk gy tanımadığım Uluslararası Hukuk, Elektronik Haberleşme Hukuku gibi dersler icra iflas dısında bütün alan dersleri var. Şimdi burada dağılım nasıl oluyor ? gk gy den 10 soru alandan karısık kafalarına göre 40 soru mu soruyorlar nedir. tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
-
Dun basvurmaya gittim listede puanlara baktim p48 den 75 80 arasi alip basvuran rahat 7 8 kisinin adini gördüm.
-
@gökyeleli kdk ya 78 le başvuran arkadaşım var
-
@gökyeleli kardeşim belge olarak neler isteniyor.
-
@gökyeleli umut fakirin ekmeği ben de yaptım bi kaç kere aynı şeyi 90 larda kapatacağını bile bile 80 85 arası puanla başvurmayı
-
@çölkaplanı
Diploma aslini götür geri kalan seyin cözümü var orda. Fotokopi de var printer da -
@generalgeneral yapilirsiniz hocam pek tabi. Kurumu merak icin de gidilebilir. Ancak düsmuyor maalesef puanlar.
-
@gökyeleli, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
Dun basvurmaya gittim listede puanlara baktim p48 den 75 80 arasi alip basvuran rahat 7 8 kisinin adini gördüm.
Başvuramaz mi yani nedir demek istediginiz?
70taban puan sartini kurum koymus. 70.00000 alan adam basvurma hakkına sahip. -
@legolas ooo kandan beslenen legolas reyiz de gelmiş hoş geldin reyiz
-
@legolas hocam tarzınızı çok beğeniyorum uçan kuşa atar yapıyosunuz her başlıkta takipçinizim
-
@gökyeleli, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
@legolas ooo kandan beslenen legolas reyiz de gelmiş hoş geldin reyiz
Kandan beslenmek ne alaka, nasi bi yakiştirma bu ?
Terbiyenizi takinin, varsa tabi. !Sizin 70 alan adam basvurmus demenize ve insanlari küçük görmenize ne demeli ? Siz neyden besleniyosunuz? kibirden olsa gerek .
-
@hickskaldor, içinde söyledi: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
@legolas hocam tarzınızı çok beğeniyorum uçan kuşa atar yapıyosunuz her başlıkta takipçinizim
Eyvallah