BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
Bana ders çalışmak için 1-2 hafta veriyor.Sınavı aylarca okumuyor.Madem acelen yok sınavı sonra yap.
-
40 gün oldu ne soruları açıkladılar ne de bir bilgilendirme yaptılar... yazıklar olsun.
-
Bu gidişle bu haftayı da geçirecekler galiba. İnsanın aklı almıyor ya geçen süreyi..
-
Geçen yıl 2 ay sürmüş açıklanması bakalım bu yıl yeni rekor gelecek mi
-
Vazgeçtiler sanırım alim yapmaktan. Yapacaklarsa da mülakatlari 2020 de olur en erken bu hızla.
-
@djones geçen sene sınav sonucuyla beraber mülakat tarihide açıklanmıştı ve sınav sonucundan 2 hafta sonra yapılmıştı mülakatlar.
Şubat ortası açıklanabilir bir ihtimal -
@maxmin umarım hocam sağolun bilgi için
-
Beklentiyi en kötü 15 şubata çeksek de, insan şu Cuma günleri bi umut bakıp bakıp çıkmıyor değil:)
-
Bugun bir arkadaş sorana kadar bu sınava girdiğimi unutmuştum hala açıklanmamis trajikomik
-
aaa ben bunun sınavına girmiştim unutmuşum.. ne oldu bu sınav arkadaşlar açıklanmadı mı ? siteye baktım birşey yok
-
Arayan oldu mu arkadaşlar kurumu galiba unuttular sınav yaptıklarını
-
Kurum güvenlik soruşturmasını da mı yapıyor bir yandan anlayamadım. Öyle değilse sınava girdiğimde kuruma ne kadar hayran kaldıysam şimdi de o kadar soğudum.
-
Allah’ın belası kurum açıkla işte yarın uzatma artık
-
Bugün de açıklamayacak gibi pazartesi günü iki ayı aşmış olacak
-
birde seçim öncesi alım çok olur sanıyorduk daha ilana çıktıları alımları bitiremediler yıl 2019 ama devlet yine kaplumbağa hızında çalışıyor. bir sınav sonucunu açıklamak 2 ay sürüyor. genç insanların ömürleri beklemekle geçiyor. REZALET.
-
açıklandı arkadaşlar.
-
Ne puan açıklanmış ne liste.. Ve çok iyi geçtipine emindim cevaplarıma bakmıştım böyle bir açıklama şekli olamaz gözümde yok hükmünde
-
Şeffaflık yok neye göre başarılı başarısız sayıldık bilmiyoruz madem iki ay bekledik keşke doğru yanlış sayılarımızı bari yükleselermiş sisteme.
-
2 ay sonra acikladiniz sadece basarisiz.Ya Allah razi olsun gercekten:)Btk gibi bir kurum bunu yapiyorsa benim bu ulkeye olan inancim 0 a indi suanda.Nefret dolu bir nesil yetistirdiniz helal olsun ne diyeyim hakkimi helal etmiyorum.
-
Benim de başarısız , hayırlısı olsun. Cimer bilgi edinmeden öğrenecez gene puanı.