BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
-
Yedek listeye nereden bakılıyor. Sonuç sayfasında sadece başarısız yazıyor. Bu yedekler arasında olmama anlamına mı geliyor.
-
@lawyerrrrr liste yok hocam sonuç sayfasında yazıyor
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Başarılar dilerim. Bir i.i.b.f mezunu için en güzel, belkide ulaşılabilecek en kariyerli yerdir üst kurullar.
Şimdi kazanan arkadaşlardan geride kalan herkes adına bir ricam olacak. Beklediğiniz guy, il göç mulakati varsa girmeyin arkadaşlar.
Içinizde tedaş müfettiş yard. Sınavına başvuranlar varsa bir zahmet girmeyin arkadaşlar. Ulaşabileceğiniz en üst noktaya ulaştınız.
Bugün yaşadığınız bu duyguyu bırakın baskalarida yaşasın.
Tekrardan kazananları tebrik ederim.
-
@hakan1122 guy mülakatına girmezler ama il göçe girmişlerdir. Il göç ve diğer girdikleri mülakatlar için dilekçe ile feragat etmeleri cok iyi olur kazanan arkadaşların. Bu arada hayırlı olsun herkes için.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim hukukta yedeklerin atanma şansını nasıl görüyorsunuz arkadaşlar sizce hakimlik beklenir mi acaba atamadan önce ?
-
Arkadaşlar benimde olumlu çok şükür Dguy İşkur Adalet kontrolörlük hepsinden feragat edeceğim içiniz rahat olsun
-
Kazananları tebrik ediyorum aranızda kamu yönetimi mezunu olup işkur mülakatına giren varsa feragatini verebilir mi? Teşekkürler
-
@yozgatlı-entel hocam tedaş mft basvurdunuz mu??
-
@hakan1122 başvurmuştum ama girmeyeceğim
-
@yozgatlı-entel ihtiyacın yok zaten hocam. Ben girebilsem ust kurul 10 yıllık mufettislige değişmem. Spor olsun hadi basvurmusken gireyim demeyin. Durum çok kötü biliyorsunuz. Hayatınızda başarılar ..
-
Kazananlara hayırlı olsun.Kazanan arkadaşlar burayı tercih edecekse diğer bekledikleri yerlerden feragat ederlerse çok sevinirim.
-
@hakan1122 teşekkür ederim kardeşim hak yemeye gerek yok herkes iş sahibi olsun bazıları yer değiştireceğine
-
@arven16 hayırlı olsun benim de olumlu. Bilginiz varsa konuşabilir miyiz ?
-
@aday123 ne zaman baslattiklari hakkında bilginiz varmi
-
@sltn94 hayırlı olsun 1.5 2 ay sürecek gibi duruyor
-
@yozgatlı-entel teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun
-
İki senedir yazılı sınavı geçip mülakatta eleniyorum bu süreçte benim hakkımı kim yiyorsa ona hakkımı helal etmiyorum.
-
iibf’den kazanıp feragat edecek olanlar var mı acaba
-
@maxmin kaçıncı yedek Hocam sizin
-
@sltn94 teşekkür ederim