Black Friday Günü Ne Almayı Düşünüyorsunuz?
-
Alınacak çok şey var. Eksiğimiz de çok ama bazı zamanlar eksiği hatırlamak zor oluyor. Bu başlık altında alacaklarınızı paylaşırsanız belki bize de fikir verir. İyi bir ağırlık seti almayı düşünüyorum ben.
-
Mi band 3
Termal çorap
Projeksiyon cihazı.
Ps 4
Traş makinası
Çanta
Bol bol iç giyim
Çorap
Powerbank
Kozmetik temizleme jeli
Hızlı şarz adaptörü
Hard disk
KİTAP OKUMALık
-
Ayin kacinda karacuma?
-
@fişek-morgen masraf çokmuş hocam. Bende bir harddisk almayı düşünüyorum. Gerçi sağlam bir laptop ihtiyacımda var ama. Paraçokomel eğrisi aşağı doğru yol alırken, laptop fiyatları yukarı doğru yok alıyor. Nasıl olacak bilemiyorum!
-
@rul0kat 23 Kasım olması gerekiyor, bir de N11'de 11.11 kampanyası varmış ilgililere duyurulur. Google reklamlarında çıkıp duruyor.
-
Buna niye kara cuma demisler? Ozellikle islam aleminin mübarek kabul ettigi güne , kara yaftasi yapistirmak da neyin nesidir.
Peki ya Yine islamin yasakladigi israfi , gereksizce alisverislere özendirerek tesvik etmek ??? -
@antimülakat N11 yalan ya. Takip ediyorum fiyatları ve ürünlerin fiyatları hep artıyor. Dolar düştü enflasyonla mücadele diye boy boy ilanlar fakat ürünler üfürükten. Zaten bugünki enflasyon verisinden anlaşıldığı gibi kimse indirim yapmamış.
Kulaklık da lazım memt x5 ucuza bulursak alalım.
-
Ceket ve deri mont fiyatları etkilenir mi acaba? Deriye bakmadan riskli ama ceket alınabilir sanki.
-
n11 patlamış diyorlar. İnanılmaz bir satış olduğu aşikar. Millet resmen saldırmış durumda. Keşke bugünkü satış rakamlarını açıklasalar.
-
@antimülakat n11 oldukça kötü bir reklam yaptı ve her anlamda patladı. 10 kasımı 11 kasıma bağlayan gece siren ile sizi rahatsız etmek istemiyoruz içerikli bildirim atmış herkes saydırıyor.
-
N11 de pek beklediğim fırsatları göremedim ama bkack friday için umutluyum, bekliyorum.
-
Traş makinasi almayi dusunuyirum.Bu indirimlerden yararlanmak icin ne yapmaliyim?Hangi uygulamayi yuklemeliyim.İndirimli urunleri nasil bulabilirm?
-
İndirimler beklenen düzeyde olmaz gibi bir ümitsizlik var içimde.
-
@fişek-morgen Mi band 2 kullanıyorum çok memnunum Mi band 3 de mantıklı bir tercih olur.
-
@evandro hocam hangi uygulamadan takip edeyim
-
@zenginmemur indirimleri mi?
-
@evandro hocam simdi bu indirim olayi yarin mi baslayacak?Ve hangi uygulamadan yani internet sitesinden alisveris yapmam lazim.
-
@fişek-morgen, içinde söyledi: Black Friday Günü Ne Almayı Düşünüyorsunuz?
@antimülakat N11 yalan ya. Takip ediyorum fiyatları ve ürünlerin fiyatları hep artıyor. Dolar düştü enflasyonla mücadele diye boy boy ilanlar fakat ürünler üfürükten. Zaten bugünki enflasyon verisinden anlaşıldığı gibi kimse indirim yapmamış.
Kulaklık da lazım memt x5 ucuza bulursak alalım.
Hocam siteleri genel takip ediyorsanız bu Cuma için ne düşünüyorsunuz? Fiyatları önceden yukarı çekip sonradan sahte indirim olayı gözlemlediniz mi?Sizin güvendiğiniz site var mı bu anlamda..Reklamlarda öyle abartıldı ki sanki bedava verecekler algısı çıktı ortaya.Batan geminin mallarını indirimden vermesinler sonra.Sonra iade,şikayet vb. sorunlarla uğraşmamak için dikkatli olmalı
-
Benim trendyolda gözlemlediğim kadarıyla fiyatları yukarı çekip sonra indirim kampanyası başlatmışlar.
Black Friday bizim gibi ülkelerde tam anlamıyla uygulanacağını düşünmüyorum.İş insanlara indirim algısını yaratmaya dönmüş. -
Hepsi burada ve trendyol da indirim bence yok: )butun urunleri incelemedigim icin bence dedim,fiyatlari yuksek gosterip indirim gibi yansitma amaci,ancak eminim ki yuzde 50 yuzde 80 lere varan bir durum yok bazi tesettur giyim sitelerinde var indirim dun baslamisti bayag bakma firsatim oldu ancak bircok sayfaya bugun erisim saglayamadim bile:)site onerisi olan varsa incelemek isterim