Sahil güvenlik komutanlığı memur alimi 05.10.18
-
Mülakat sınavıyla ilgili bir bilgi yok sanırım arkadaşlar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Nasıl olur nedir ?
-
@alpgirayhan devam eden bir süreç mi var?
-
@evandro evet yeni ilan gelmiş dün saat 5'te. Ben de bugün gördüm. b seviye yds isteniyor. anlamadım neden bu kadar yüksek. ve kpss den sıralama yapılacak. Sadece mülakat var sonrasında.
-
@alpgirayhan ama mülakat dediği test mi sözlü mü net değil.
-
12 katı mülakata çagırıyor keşke alacaklarının ismini direkt yazsalardı
-
@tolga80 psikolog sınavına arkadaşım girdi yine 10 kattı sanırım. Paşa yiğeninden bize sıra gelmez dedi kazandı.
-
@tolga80 nasip hocam bu işler. bak arkadaşın arkadaşı kazanmış
-
@alpgirayhan başvuralım o zaman
-
İlanı site linki vermeden paylaşabilirseniz başka ilgilenen arkadaşlar da olacaktır dostlar.
-
Dil puanı olup da uluslararası ilişkiler mezunu olan hiç düşünmedn başvursun. Kamu yönetimi istese hiç kaçırmazdım.Msb ilanlarına az kişi başvuruyor.
-
@öğrenci benim var dil puanım ama düşünmekteyim başvurmalı mıyım diye. sınav mı olacak sözlü mü emin değilim. kpss p3 de kaca kadar düşer sizce uluslarda
-
@alpgirayhan kaca düşer bilmiyorum ama basvurmanizi tavsiye ederim. Bir kaç ay önce msb uzman memur alıyordu. Yds istediği tür boş kalmıştı.
-
Sonuçlar Açıklanmış.
-
gümrük işlemleri uzmanı 88,52 kapamış
-
@aybala kaçla kapattığını nasıl öğrenebildiniz
-
@khalkedon başvurulan unvanı gösteriyor tc no ile sorgulama yapınca diğerlerini göremiyorum.
-
@aybala herkesin aynı gün mü mülakatı acaba sizin de mi 14ünde
-
@khalkedon ben listeye giremedim maalasef bilmiyorum o yüzden ama aynı gündür az kişi vardır toplamda
-
@khalkedon yanlış hatırlamıyorsam 13 aralikti
-
@keynes-baba ben zaten personel uzmanlığı için başvurmuştum o 14 aralıkta demek ki