2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaşlar sayıştaya yönelik soru bankası önerebilir misiniz ve deneme ? Bu Final Sayıştay ile Alican dovletov çıkmış sorulardan hangisini önerirsiniz ?
-
@abdurrahim kökte vardır. Anka fotokopi yazarsanız internette tlf nosunu bulabilirsiniz.
-
Arkadaşlar tufan Samet iktisat soru bankası çözüyorum (hysteresiz) bana pek yeterli değil gibi geldi. genelde tufan Samet çok iyidir diye geçiyor her yerde. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba ?
-
@misiko teşekkür ederim hocam
-
@ceronimo analiz çözebilirsin arkadaşım onur öz ün kitabı da iyidir
-
Ricardo'nun rantı ile tahvilin ilişkisini bilen bir dost açıklayabilir mi?
-
@strtmn tahvil değil tahıldır o tahvil olsa duramazsın
-
@mirliva yok artık, basarisizligimin ana nedeni bir kez daha tescillendi. Dikkat her şeydi. Bazen sahilde yürümek lazım:)
-
@strtmn :)))
-
@strtmn yoksa sendemi tahvil olarak okuyanlardansın :))
-
@mültezim16 sorma , tahvil ile Ricardo'yu aynı cümle de düşününce öldüm öldüm dirildim. :)))
-
Arkadaslar 2018 sinav sorulari elinde olan birisi mail atabilir mi ? yunusyasar96@gmail.com
-
@ademsmith Elinde olan varsa bana da atabilir mi..Teşekkürler
-
Arkadaşlar Ankarada misafirhane önerebilecek var mıdır, bir kaç yeri aradım 22 şubat tarihi için tek oda yok ve genelde paylaşımlı kullanılıyor diye söylediler, ben de tek kalmak istiyorum, merkezi konumda temiz misafirhane ya da otel önerilerine açığım
-
Iyi aksamlar arkadaslar. Uluslararasi mali kuruluslar dahil mi sinav konusuna ? Bilenler yardimci olursa sevinirim ️
-
@johnstuartmill iktisat teorisi diyorsa, mümkün hocam yani, iktisat teorisi adı altında büyüme ve kalkınma da gelebilir. Uluslararası kurum ve kuruluşlarda (!)
-
@strtmn hocam buyume kalkinma da mi var
-
@strtmn Hocam nerden vardınız bu kanıya ben denk gelmedim hic boyle bir soruya denk geldiniz de mi diyorsunuz? Durduk yere yanlis yönlerndirma olmasın.
-
@kalendermeşreb ortak ticaret politikası sorusu, bir önce ki eleme sınavı sorusu. Kurum ve kuruluşları bilmeye iten durum diye düşünüyorum. Büyüme ve kalkınma klasik sınav için gerekebilir, o nokta da helalleşelim. Ama solow ya da fisher sorusu görsem şaşırmam, iktisat teorisi kapsamında. Tamam farklı başlıklar ama o kısma 1 soru kontenjan biçiyorlar gibi, o yüzden yoklayabilirler.
-
Arkadaşlar iktisat konusunda oldukça eksiğim . Iktisat teorisi ve iktisat politikası icin tam olarak hangi konu başlıklarını çalışmak gerekiyor , ve soru dağılımı olarak bu 2 konu başlığından 3er soru mu geliyor yoksa genele vurdugumuzda mikro makrodan mi ağırlıklı geliyor, bilgilendirirseniz cok sevinirim