2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@aslan-reyiz eyvallah kardeşim teşşekkür ettim
-
2018 nobel ekonomi ödülü Paul Romer, William Nordhaus
-
Tecrübeli arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum; 2018 elektronik sınavı ile standart geçmiş sınavları kıyasladığınızda, elektronik sınavın zorluk seviyesi nasıldı? Birbirlerine yakın zorlukta mı yoksa elektronik olan daha mı zor/kolaydı?
-
@burak1562 bence elektronik zordu ama bunu niye merak ettiniz?
-
@uruk-hai elektronik sınavın sorularını paylaştı ya arkadaş bir karşılaştırmak istedim soru bankalarıyla falan..
-
@uruk-hai ayrıca teşekkürler
-
@burak1562 ağustos sınavının sorularıda var Ankara'daki fotokopicilerde
-
@uruk-hai ankarada değilim malesef, ulaşabilir miyim bilmiyorum ama standart çözümlü soru bankalarıyla da en azından alan bölümü için yeterli olabileceğini düşünüyorum
-
@burak1562 ben elektronik sınavın daha kolay olduğunu düşünüyorum. Ağustos ayında yapılan daha zor gelmişti bana.
-
@sınavzede34 doğrudur ben ilk defa gireceğim için elimde pek bir done de yok, teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
-
Iyi calismalar arkadaslar murat egitim hukuk konu anlatimli kitabindan tekrar yapayim dedim konsensus soru bankasinda secimlerin yenilenmesi icin nitelikli cogunluk aranmaz parlamento kararidir deniyor murat egitim kitabinda üts 3/5 in karariyla secimler yenilenir diyor gerçeği nedir
-
@ademsmith, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Iyi calismalar arkadaslar murat egitim hukuk konu anlatimli kitabindan tekrar yapayim dedim konsensus soru bankasinda secimlerin yenilenmesi icin nitelikli cogunluk aranmaz parlamento kararidir deniyor murat egitim kitabinda üts 3/5 in karariyla secimler yenilenir diyor gerçeği nedir
Madde 116 – (Değişik: 21/1/2017-6771/11 md.)
Türkiye Büyük Millet Meclisi, üye tam sayısının beşte üç çoğunluğuyla seçimlerin yenilenmesine karar verebilir. Bu halde Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimi ile Cumhurbaşkanlığı seçimi birlikte yapılır. -
@aslan-reyiz teşekkür ederim iyi çalışmalar
-
arkadaslar, elinde medeni hukuk notu olan var mı acaba ?
-
@islimbot Ben Recep Hocayı tanıyorum.benim niğde de anayasaya girmişti.niğdede anayasayı ondan aldık arkadaşımda aksarayda idare almıştı.Allah için adam hakkını verdi dersin ama blok ders hastası cok fazla uzun tutuyor dersi .Kendisi iktisat ve hukuk mezunu.Denemeye gelicinde bahsetmişti derste, birde yakında anayasa ve idare kitabı cıkacagını soylemişti ama tabi bunları incelemek lazım. Özgün soruları iyiydi derste deneme cıkmış bende alcağım.
-
Elinde ağustos sınav soruları olan var mı dostlar
-
@economicus hayır hazine ve maliye bakanliğıyla ortak
-
Kesin hesap kanun teklifini halen maliye ve Hazine Bakanlığı hazırlıyor demi?
-
@aroma evet
-
aynen hazine ve maliye bak kanun teklifini hazırlıyor,CB de izlyen yılın haziran ayı sonuna kadar TBMM sunar ve bir ornegi sayıstaya yollanır