2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
@underw hocam küçümsemek için demedim. 67 yapan 225. 69 yapan 9. olmuş doğru mu anladım diye teyit etmek istedim.Ondan sordum.
-
@mirliva Kadıköy Murat paylaşmıştı
11 gy
8 gk
13 iktisat
13 maliye
13 hukuk
11 muhasebe- Olmuş arkadaş
-
Güncel tvs ve vergi hukuku notu olan var mı ?
-
Para-Bankayı özet nottan çalışıp soru çözmek kafi gelir mi ?
-
@yunusemre_58 2018 sayıştay konusunda yazılanları araştırdım geldim aynen dediginiz gibi hocam. 2. Sınav alan agırlıklı 66-67 civarı kapatmış.
- Sınavda 60 civarlarında.
2.sınavda 46 alan 21 gk gy bir arkadaş 237. Olmuş girememiş. Muhtemelen 49 alan 17 olsa sonlarda girerdi.
-
Ticaret Hukuku Şubat 2019 güncel ders notu
-
-
@aslan-reyiz bu kadar duaya bu sene girmen lazım inşallah reis
-
@aslan-reyiz hocam tvs ve vergi hukuku da var mı
-
Test sınavında,medenide aile ve miras hukuku var mı ?
-
@wincheaster var hocam ağustostaki sınavda evlat edinmeyle ilgili soru vardı.
-
Arkadaşlar dünya tarihi ile güncel konularla alakalı nerden çalışalım notu olan var mı ?
-
Arkadaslar istenen belgeleri sayiştaya goturme suresi sinava kadar degil mi?
-
@kpsslik hangi belgeler.Eleme sınavı için belge falan götürmek gerekiyor mu
-
Vergi notlarını bir arkadas paylasmisti ama sadece degisiklikler mi yoksa bütün konu mu bilmiyorum sitede var gecmis gonderilerde bulursun soru yok maalesef
-
@hll inş kardeşim mücadeleye devam
-
@kpsslik hocam elemede evrak teslimi yok osymden başvuru yeterli. Şuan bir önceki sınavda mülakata kalan adaylar için evrak teslim duyurusu var sayıştayın sitesinde. Eğer onu eleme sınavı başvurusu olarak düşündüyseniz yeni sınavla ilgisi yok onun.
-
Arkadaşlar sayıstay sınavı için önerebileceğiniz bir deneme var mı ?
-
@maliyefs hocam peki bu sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu
-
@aslan-reyiz hocam sağolun bu not vardı çıkamıştım ama yetersiz gibi geldi bana sene içinde dershanedeki notla karşılaştırınca çoğu şeyin olmadığını farkettim