Bu yazıyı forum yöneticilerinin anlayışlı ve iyiniyetli olmalarına sığınarak yazıyorum. Son zamanlarda forumda sürekli sağdan soldan fırlayan ikidebir yanlışlıkla basıp geri çıkmaya uğraştığımız reklamlariniz gerçekten sıkmaya başladı. Gerekirse biz hergun bir iki reklama tıklayalım çünkü bu foruma değer veriyoruz. Ama böyle aniden çıkıp sinirlerimizi bozmasalar keşke.
maliyefs tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
Reklâmlar sıkmaya başladı!!!
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Sayıştay denetçisi olma aşamaları 4e çıkmış oldu resmen.
"1. Maddi imkanı olmayan adayları başvuru esnasında eleme"
2. Test usulü eleme
3. Yazılı usulü eleme
4. Sözlü usulu eleme.
Emeği geçenler sağolsun! -
RE: BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KURUMU(BTK) UZMAN YARDIMCISI İLANI(2018)
Arkadaşlar şimdi kurumdan çıktım. Sizin için sordum. E devlet çıktısı kabul ediliyor sorun olmaz dedi. Hayırlısi olsun herkes için .
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@varoufakis elemeden 87 ve klasikten 78 civarı alan bir kişi 60. Sırada mülakata kaldı. Dolayısıyla yazılida zaten 80 üstü almak sanırım ilk 45e girmeye yetiyordu. Dolayısıyla başarılı saymak için yazılida 85 üstü puanı baz almak yanlış olur. Yazilida 75 puanı geçen ve genel itibariyle eleme puanı 90 üstü olan atamaya hak kazanan 32 kişinin ilk 60da oldugu kesin. Sonuç olarak sayıştay gibi önemli bir kurumda 45 kişinin 32si başarılı olarak alınıyorsa ben orda torpil işlemez diyebilecegimi düşünüyorum ki bu mülakatta ben elendim. Benden geride olup kazananlarda oldu. Amacım polemik yaratmak değil sayıştay denetçiliği mesleği hayali olan birisi olarak kimsenin daha yolun basında referanstı torpildi muhabbetleriyle hayallerinden vazgeçmesini istemiyorum.
-
RE: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
@paretowilfredo öncelikle bilginiz olmadığı için mi sessizsiniz yoksa hala whatsap olayının kırginligindan mi bilmiyorum. Ama bu kadar kişi sizden bir bilgi kırıntısı beklerken whatsap olayına kırgınım diyerek bilgi vermemeniz süreçte bize dahil olmamaniz siz ve Ty ekibiniz adına sürdürülebilir bir durum olamaz. Zaten olursa site amacını yitirip takipçi sayısını daha çok kaybeder. Whatsapta konuşan 200 kişi yüzünden burda haber bekleyen en az 300-400 kişiye "whatsap grubu kuranlar var. Mademki bilgi paylaşılsin diye bir istek yok bu grupta, bende bu konuda ekseriyetin beklentisine uygun hareket edeceğim." Demeniz yaklaşık 2.5 yıllık Ty amaç ve hedeflerine uygun değil. Yaklaşık 2.5 yıllık bir üyeden kardeş tavsiyesi, siz yine bilginizi paylaşın. Sağlıcakla
-
Elhamdülillah benimde dguy oldu. Bundan sonra müfettişlik ve uzmanlık sınavlarına girmeyeceğim inşallah. Yanlız sayıştay için aynı şeyi söyleyemem onun sınavını kazanana kadar yada 35 yaşını devirene kadar devam :). Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlarda hayırlısıyla en kısa zamanda emeklerinin karşılığını alir ve hayallerine ulaşır Inşallah.
-
RE: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki tahminim askerlik şartında değişme olmayacaktır. Simdiye kadar hep muaf yada terhis olmuslar alinmiş. Uzman yardımcılığı konusunda çok beklentiye girmeyin eskiden buro memuru olarak isci alinirken bu sene yapilan yonetmelik degisikligi ile kurumda üniversiteyi bitirmiş herkes uzman yardımcısı oldu. Yapacaginiz is konusuna gelinirse bir kaç birim var personel biriminde personelle ilgili işlemler yapılır ikraz bölümünde üyelerin (sınıf ogretmenleri) ikraz (kredi) başvuruları değerlendirilip kredi verilip verilemeyeceği belirlenir. Aidat biriminde üyelere karşılıksız yardımlar ve emekli ikramiyesi verme işlemleri yapılır. Muhasebe bölümünde kurumun muhasebe işleri yapılır. Evrak servisinde gelen evraklar sisteme girilir. Çaycılık güvenlik temizlikcilik santral memuru gibi görevlere verilmezsiniz. Kurumun başkanı ve genel müdürü çok çok iyi insanlardır girenler görürler inşallah. referanssız giren cok fazla insan var. Liyalat on planda. Yazılı sınav vs yok genelde direk 3 katı mülakata çağrılıyor yani 42 kişi çağrılır gibi. En önemli konu tabiki maaş 3200 lira civarında olması lazım. Ilk iki ay yari maaş alırsınız sonra tam maaş alırsınız. Kurumdaki insanlar genel manada ıyi ve cana yakındır güzel bir ortam var. Aklima gelenler bunlar daha ne yazilir bilemiyorum.
-
RE: Gazi Maliye Yüksek Lisans
Arkadaşlar geçen sene maliye bölümünde ben en ufak torpil, düşük puan verme, mülakat vs. görmedim. Sınava gitmemezlik yapmayın sakın. Puanlarınız yeterliyse girin derim. Bizzat girmiş ve kazanmış biri olarak söylüyorum geçen sene hem Marmarada hem Gazide şansımı denedim. Marmara'da sınav artı mülakat ile elediler. Ancak Gazi'de sadece sınav yaptılar. Gazi mezunu değilim, Gazide tanıdığım kimse yok, Gazi üniversitesine ilk defa geçen sene gittim. Hakkaniyetsiz bir durum görmedim.
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
Ankarada oturan bir memurum bana bile bu ücret çok fazla geliyor. Allah bildiği gibi yapsın bu kararda etkisi olanları. Ayıptır günahtır yapılan.
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@sinek son sınavda mülakattan elenmiş biri olarak yazıyorum. Son alımda puanı yüksek olan bir çok kişi alınmıştı referansı vardır yoktur bilmiyorum. Ama durum böyleydi. (Son sıralardan puanı düşük olan kişilerden alınanlar ve ilk 60dan elenenlerde vardi elbet. Istisna sayilabilirler). Sonuç olarak mülakata kalacak 135 kişilik listede ilk 60'a girin gerisi Allahın izniyle güzel olur inşallah.
maliyefs tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
Benin tahminimde bugün açıklanacağı yönünde. Herkesin hakkında en hayırlısı olsun inşallah.
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@yorgunisletmeci evet hocam öyle. 2018de bu 32 kişiden ne kadar çok kazanan olursa 2019 mülakatına kalanlar için o kadar şans artar
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
28 erkek 4 kadın arkadaşımız 2018 ve 2019 mülakatlarinda ortak isimler. Hayırlısı olsun herkesin hakkında inşallah.
-
Elhamdülillah benimde dguy oldu. Bundan sonra müfettişlik ve uzmanlık sınavlarına girmeyeceğim inşallah. Yanlız sayıştay için aynı şeyi söyleyemem onun sınavını kazanana kadar yada 35 yaşını devirene kadar devam :). Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kazanamayan arkadaşlarda hayırlısıyla en kısa zamanda emeklerinin karşılığını alir ve hayallerine ulaşır Inşallah.
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@babayega, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
TK bugün açıklanmayacak p.tesiye kaldı demiş
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@mi̇ll liste şeklinde aciklanmayacagini nerden duydunuz hocam. Şimdiye kadar hep liste açıklanmış. Hatta yazılı sınav puanı hariç başka birşey girilmemiş bu sitede
-
@köyün-ağası müdürlükte, müdür yardımcılığıda 1 ay sonra açıklandı hocam.
-
@teslame, içinde söyledi: 2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
(Duyum değildir.) Artık listeyi açıklamamaları için bir neden dahi göremiyorum. Guy mülakatları denildi. Onlar da bugün bitiyor. Daha neyi bekliyoruz anlamıyorum.
Eğer guvenlik soruşturması bekleniyorsa maalesef açıklamamak için sebepleri var hocam. Inşallah çok beklemeyiz.
-
@2577 anlaşılan yine sizin dediginiz gibi olacak
benimde tahminim 9 mayıs perşembe (tamamen tahmin)