2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
-
Arkadaslar elinde ozet gibi idare hukuku notu olan var mi
-
Muhasebe notu gönderecek arkadaşım var mı?
-
TMSF, kime nereye bağlı? Cb kararnamesinde göremedim, ilgili ve ilişkili kuruluşlarda. Nereye gitmiş ki?
-
@strtmn Cumhurbaskanligiyla ilişkili, hangi kararnamede gectigini hatirlamiyorum
-
@ff karanameden sonra ilişkilendirilmiş gibi. Cb'ye bağlandığına dair, bir çok haber gördüm tabi de kararnameyi okuyunca bi biliyor oldu. Teşekkür ediyorum.
-
@ff bi noluyor oldu* orası efendim. Son olarak bir şey daha soracağım. İç denetim koordinasyon kurulu üyelerini de CB seçiyor sanırım. Son son olarak da yap işlet devret modelinde izinde CB'ye ait???
-
@strtmn kemal gözler idare hukukuna giriş eylul 2018 basiminda "uygulamada şu an için Cumhurbaşkanı ile ilişkili tek bir kuruluş vardır, o da TMSF'dir. Bu fon 15 temmuz 2018/1 sayili Cumhurbaskanligi genelgesiyle iliskilendirilmistir" diye geciyor
-
@strtmn 2. Sorunuzun cevabı 3996 sayılı kanun 4.maddede yazıyor. İç denetim koordinasyon kuruluyla ilgili de 5018 66. Madede 7 uyeden oluştuğu yaziyo. Atanmalarina iliskin http://www. mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.9509&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch= bu yönetmelikte Bakanlar Kurulu yazıyor hala. Yani atama yetkisi de Cumhurbaskanındadir. Yanlışım varsa düzeltsin bilenler
-
@ff
Çokçana sağ ol iç denetim koordinasyon kurulu üyelerini CB seçer. Diye kalsın madem... -
@strtmn Tam olarak boyle dememiz doğru olmaz. Çünkü 5018 de kimin aradığı ve goreclv suresi yazmıyor. Sinavda da sormazlar o yüzden
-
Sınava kaç kişi giriyoruz acaba bilen var mı?
-
Arkadaşlar sınavda İdari Yargılama var mı?
-
@asitane17 Çok teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba daha önceki sınavların çıkmış sorularını yollayabilecek bir arkadaş olursa çok memnun olurum. y.c.n@hotmail.com
-
@başkent1910 olmaması lazım çünkü kanunu bile var belirtilmesi lazımdı ama eskiden sanırım dahildi çünkü çıkmış soru gördüm.
-
@başkent1910 klasikte oluyor fakat eleme de yok sanırım.
-
@kalendermeşreb yani mantıklı, sorulmaz ..
-
Genel kültür, İlber Ortaylı olmasında :)))
-
Arkadaşlar güncel idare hukuku notu olan var mı ?
-
@aslan-reyiz geçen hafta değil üstad baya bi oldu :))