2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
- Dönem vmy sınavını kazanıp halen görevde olan arkadaşım, vmy sınavına 1 hafta kala sıkı bir şekilde monografi çalışarak sınavı geçmişti. Tabi o zaman muhasebe temeli de sağlamdı 30 da 22 net. Kpss de 20 ye yakın net yapıyorsanız yevmiye kaydı yapmayı, mali analizi az çok biliyorsunuz demektir.
-
@rootofallevil hocam bende monografi bilmiyordum ancak üstüne düşünce öğrendim ki şu an çok zevkli geliyo test tekniğinde soyut kalan durumlari dönem içi d. sonu kayıt test sorularını tamamen mantığa oturturuyo monografi bence.
-
@aroma monografi çalışmalarınızı nereden yapıyorsunuz?
-
Muhasebe de hesap kodlarını ezberliyor musunuz
-
@piko yok hocam zorunlu değil sanırım.
-
Arkadaşlar iktisat gözümü çok korkutuyor acaba iktisata nasıl çalışıyorsunuz yada nasıl çalışmak daha iyi olur acaba
-
@stradivarius hocam elimde Ferhat yıldız özgün ve çıkmış kurum soruları monografı kitabı vardi ondan baktım. Genelde ilhan kilic öneriliyor ama mantık ve sorular aynı
-
@aroma teşekkür ederim bana kitaptan biraz karışık gibi geldi o yüzden sizden fikir alman istedim
-
Arkadaslar merhaba listelerin bugun aciklanacagini okudugumu hatirliyorum 7 aralik diye bilgisi olan var mi ?
-
@drottinea 7 aralikta açıklanacaği olayi da bana mandela etkisini hatirlatti bir iki arkadaş daha diyordu bugün açıklanacak diye ama ilanda öyle birşey yok inşallah açıklanır. Hayırlı cumalar
-
keşke bugün açıklansa
-
@stradivarius karışık gelen hangisi oldu anlamadım hocam
-
Muhasebe standartlarından soru nasıl gelir fikri olan ?
-
@aroma bende a kadronun muhasebe kitabı vardı ordaki monografi sorusuna göz ucuyla baktım kitaptan çalışırsam anlayamazmışım gibi gelmişti. Karışık derken bunu kast ettim.
-
Arkadaşlar BDDK uzman yardım sınavı daha önceki yıllarda test yapılmış zannedersem bu sınavdada böyle bir ihtimal varmı
-
2017 klasik olduğunu biliyorum ama kurumun insiyatifindemi onu merak ettim
-
@zm13 kim diyor ne alakası var
-
Sınavın yeri zamanı açıklansa da ona göre plan yapsak artık
-
Arkadaşlar biraz önce beni aradılar, sınav başvurumu geri çekme dilekçes için onay aldılar. Bu gün açıklanabilir.
-
Arkadaşlar murakıplık çıkmış sınav sorularına ulaşamadım elinde olan paylaşabilir mi