2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
@tuntirikos malesef. Wc var sadece ama riske girmenizi tavsiye etmem ilk sıradaysaniz hemen almak isteyeceklerdir
-
Başlık gerilerde kalmış.
Kurum daha güvenlik soruşturmalarını göndermemiş. Önceki sayfalarda sadece kazananlara yapılacak denmişti ama mülakata giren herkese yapılacakmış. -
Merhaba, Güvenlik formunda yazan ikametgah adresinin sonradan değişmesi sorun olur mu? Kuruma bildirmek gerekir mi tekrardan?
-
@piko Bu kesin bilgi mi?
-
@seagirls o gün kesin di
Şimdi ne durumda bilmem -
Başlığı canlı tutalım. Tahmin var mı arkadaşlar sonuç tarihi için. Ben Nisan sonuna doğru açıklanır diye düşünüyorum
-
@mia99 ben güvenlik soruşturmalarına daha başlanmamışsa Mayısı bulur herhalde diye düşünüyorum..
-
arkadaşlar sanırım güvenlik soruşturmaları başlamış. geçen hafta babamın çalıştığı yeri arayıp bilgi almışlar. sizde de böyle bir durum var mı ? tahminen ne zaman açıklanır sonuçlar ?
-
@seagirls acaba alan ve soyisim sırasına göre mi başladılar? Bende öyle bi durum yok henüz
-
@milagros alan bankacılık uzman yardımcılığı. En son bizim mulakatlar olmuştu. Ama alfabetik siraya göre olmuş olabilir
-
@seagirls aa evet bankacılık en sondu. Peki sizin soyisminizin baş harfi alfabenin başlarında mıydı?
-
@milagros evet başlarda sayılır
-
@seagirls kurumdan mi aramislar emniyetten mi?
-
Duyumu olan yok mu güvenlik soruşturmaları ya da sonuçların açıklanma tarihleri hakkında?
-
4 Şubat tarihinden beri başka bir kurum için gvs bekliyorum ben. Daha erken BDDK'nın açıklaması için. BDDK mülakatında 2-3 ay sürer dediler bana sonuçların açıklanması.
-
@hopelessjobless sonuçları toplu açıklayacaklarmış artık ne kadar sürerse
-
@hopelessjobless nisan sonu açıklanır bence.
-
Sınav sonucuna itiraz ettim herhangi bir olumlu dönüş alcagımı sanmıyorum ama 59 verilen bi alanda hak arayacağım size de başarılar arkadaşlar
-
@murakebe, içinde söyledi: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
Mayıs'tan önce açıklama ihtimalleri yok arkadaşlar net tarih veremem ama mayisin son haftasi veya haziranin ilk haftasi açıklanir. Güvenlik soruşturmasınin süre kısıti zorunlu değil kurum o konuda sıkı davraniyor 10 ay surse de beklerler. Ama dedigim gibi mayisin son haftası veya Haziran'ın ilk haftası siteye girin bakın o tarihlerden once imkansız
Biraz daha bekleyeceğiz gibi
-
@mustafakeser Dostum seni görünce aklıma hep şu sahne geliyor, https://www.youtube.com/watch?v=UhsQpl6YboE
ve tabi bir de şu; https://www.youtube.com/watch?v=hJN8lv00rUI
gülümsemekten alamıyorum kendimi