Mgk uzman yardımcısı alımı
-
@brzezinski katılıyorum... alan ayrımı var mı yok mu var ise nasıl?
-
Mülakata girecek arkadaşlar, biz hangi notlara bakalım, sinerji oluşturalım
-
Bugün giren arkadaşlar bir şey yazmayacak mı?
-
@tequila yazmayacaklar demek kendilerine gore haklılar da bir ölçüde... hayırlısı...
-
normalde forumlara pek takılmam ama bu kurum Hakkında kesinlikle bir şeyler yazmak gerekiyor.
klasik kurum çok iyi faslini geçiyorum. çok fazla iyi kurum var bu eşi olmayan bir durum değil fakat kurum çalışanı her yerde aynı kalitede olmuyor. MGK kesinlikle böyle değil. şehirdisindan geldiğim için saat hesabını ayarlayamadim ve erkenden kuruma gittim otururum bi kenarda beklerim diye. erken geldiğim haber verildiginde kapıda karsilanip mülakat anına kadar personelin yanında vakit geçirdim. yemek teklifi bile edildi,sizi rahatlatmak için personel adeta ekstra efor sarfediyor. herkes samimi kasvetli bir hava hiç yoktu. sigara bile ictik mülakattan çıktiktan sonra da kapıya kadar eşlik ettiler. bütün hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek gerekiyor. kamuda eşi bulunmasi zor bir ilgi. o güzel insanlar o güzel atlara binip MGK'ya gitmişler sonunda buldum onları :))))
zaten mülakat hakkında biri bir şey yazsa da okusak diye avdadir herkes o yüzden buraya kadar kesin okumussunuzdur mülakata gelecek olursak sorular hakkında bir şey söyleyemem,böyle bir yeri tehlikeye atacak en küçük bir ipucu bile vermemek gerek o yüzden diğer yazmayan rakiplere de hak veriyorum ama en azından bir şeyler citlatabilirlerdi ama şunları söyleyebilirim komisyon da az önce övgüler yagdirdigim kurum personeli kadar iyi. 3 kişilik bir komisyon var. komisyon başkanı general ilk duyduğumda 5 saniye bi general mi ???? şoku yasamistim ama kendisi çok iyi birisi. diğer kişiler de öyleydi. O kadar mülakata girdim bu kadar rahat olduğum bir mülakat yoktu. çok güler yüzlülerdi ve adeta bir sohbet havasında geçiyor mülakat. mülakatta çay bile geliyor. evet bu bir şaka değil mülakatta Size çay ikram ediyorlar. :))) onun haricinde 30 dakika sürüyor yaklaşık mülakat. yine de siz güler yuzluydu mülakat iyi geçti o zaman diye düşünmeyin. güler yüz vb. sizi mulakatta rahatlatmak için olumlu ama kesinlikle mülakat iyiydi demek değil. şahsen ben bu kadar şey soylememe rağmen benim mulakatim bana göre kotuydu ve bekledigim diger kurum mu mgk mi diye sorduklarinda diger yer dedim,cikarlarim icin yalan soyleyemem hele de oyle bir kurula.elenirim diye düşünüyorum. fakat bu tamamen benim pilimin bitmesi ve yeteri ozenden gostermememden kaynaklı. torpil Vs oldu da elendim gibi bir şeyi bu kurum için soylemek imkansız. referans Vs diye yumusatmaya gerek yok başka kurumların yüzde 90 ında torpil işi işler. MGK da ise herkesin adil bir süreçten gececeginden eminim. bu konuda kafanizda bir soru işareti olmasın. bu kurum için torpil arayan kisi bile torpilden değil mülakat kurulu o kişiyi beğendi diye girmiştir. personeldeki kişiler kurum liyakatinden bahsediyorlar bilmiyorum her zaman da bahsetmezler herhalde ama mulakati beklerken hep yaninizdalar sohbet esnasında laf lafı acıyor siz de zaten samimiyet ve liyakati bir arada goruyorsunuz kurumda.
başka söylenecek bir şey yok,mesaj ya da mention atmayın boşuna soylenebilecek her şeyi soyledim. tekrar söylüyorum formaliteden normalde denir bu ama burada gerçekten heyecana hiç gerek yok. ben yeteri kadar odaklanamamistim siz aynı hatayı yapmayin gerekirse bu gece sabahlayin. mülakat sonrası vicdan azabı çekmeyin sonra benim gibi :))
belki o beklediğim yer olmaz ve burası nasibimdir hepimiz için hayırlısı olsun,başarılar.
-
@snickers kardesim rekabet kurumunu mu bekliyorsun.. Bir de gerekirse sabahlayın kısmını anlayamadım?
-
@snickers kardeşim öncelikle mülakatın hayırlı olsun. Kurum hakkındaki aydınlatıcı yazın için de ayrıca teşekkürler. Diğer arkadaşların da benim gibi beklentisi soruların açıklanması değil. Tabii ki böyle bir şeyin paylaşılması önce giren arkadaşlar için hiç adil olmaz. Ama en azından alan bilgisi gerçekten ne kadar önemli, kurulla ilgili sorular mülakatın ne kadarını oluşturuyor ya da güncel konular hangi ağırlıkta gibi şeyleri merak ediyorum ben en azından kendi adıma. Yine de bunları paylaşıp paylaşmaman senin tasarrufunda tabi. Saygı duyarım.
-
@snickers hocam mülakat adresi ile ilgili bilgi verebilir misiniz.
-
Güler yüz ve tevazu ne kadar önemliymiş.. Buraya mülakata girip de mutlu çıkmayan olmamıştır heralde. İnşallah böyle mesai arkadaşlarımız olur ve biz de böyle insanlar oluruz. Mülakatlar da tamamlandı inşallah süreç çok uzun sürmez. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
1-2 puanla epey yer kaçırdım fakat herhangi bir yeri kaçırmak burayı kaçırmak kadar üzücü olmadı.
-
Herkes için hayırlısı ne ise o olsun. Sonuçların ne zaman açıklanacağına dair herhangi bir duyumu veya tahmini olan var mı?
-
@arven16 sürecin çok uzamayacağını söylediler ama net bir tarih yok
-
Nasıl geçti genel olarak mülakatlar?
-
Kurum personeli de komisyon da o kadar guleryüzlü anlayışlıydı ki kimsenin kötü geçtiğini düşünmüyorum ben de. Kendi adıma geçirdiğim en iyi mülakattı ama böyle hissetmemin sebebi komisyonun güleryüzlülüğü olabilir.
-
@öğrenci hocam aynı durumdayız ben de sadece 0.90 puan ile kaçırdım ama cidden burayı kaçırmak diğer yerleri kaçırmaktan daha çok üzdü
Mülakata giren arkadaşlar için hayırlısı olsun demekten başka bir şey diyemiyorum artık -
İlgi, alaka gerçekten iyiydi. Memurundan tutun da genel sekreter yardımcısına kadar herkes güler yüzlü, herkes yapıcıydı. Çok mülakat görmüşümdür, fakat böyle güler yüzlü insanlara pek rastlamadım. Kazansam da kaybetsem de ilgilenen herkese teşekkür ederim.
-
Sonuçlar açıklanmış arkadaşlar, TC kimlik no yazıp bakabilirsiniz.
-
@alageyik08 ne cabuk... TC yazıyorum ama çıkmıyor...
-
Kurum zaten çok kaliteliydi ufak farklarla kacmisti bende puan türünden dolayı. Kazanan arkadaşları tebrik ederim,diğer yerlerden feragat etmeyi unutmayın süreci biliyorsunuz
-
Buradan ne sebeple elendik bilmiyorum, halbuki çok da iyi geçmişti. Kadrolarını da bile bile boş bıraktılar resmen Rekabetten hemen sonra açıklayarak. Neyse sağlık olsun.