YAŞ 30, bu yaştan sonra A grubu mümkün mü sizce dostlar?3 yıldır süreç içindeyim,elendiğim mülakatlar da oldu lakin hala a grubu diye hayal kuruyorum.ben mi kapasitesizim acaba yoksa bu işin ortalama süresi min 3 yıl mı?
-
2012 mezunu biri olarak bende uğraşıyorum şuan 28 yaşındayım. bu sene guy gelmezse mecburen 2017 kpss ye gircem. Belki 30 a kadar sürecek ama inan bize burdan başka yerde fayda yok çünkü bu yaşa kadar yaptığımız tek deneyim kpssye girmek .
-
@low_profile @Hipokrat hiç kafana takma yaşı.Benim girdiğim kurumda ben herkesten yaşça epey büyüğüm.Yaş çok da önemli değil,hatta bazen biraz avantaj olabiliyor. Neye karşı olduğun önemli değil.Zira girdiğin kurumda da karşı olduğun şeyler olabilir ama bunları değiştirmek senin elinde olmuyor çoğu zaman.Zira sen politika yapıcı değilsin Senin işin mevzuat
-
@low_profile @Hipokrat İş tecrübesi olması bence avantajdır..çalıştığınız yer kurumsal ise meslek içi eğitimden tutun bir sürü kişilik gelişimi ile ilgili eğitimler alabiliyorsunuz kurumsal olmasa bile iş tecrübesinin her şartta önemli olduğunu düşünüyorum.Uzmanların yaşça küçük olmasını bu sürece giren insanlar zaten göze alarak giriyor bunu da komisyonlar gayet iyi biliyor..Tecrübeye özel sektör de olduğu kadar kamuda da önem vereceklerini düşünüyorum.Ben ayrıca yaşça büyük olanlara mülakatlarda öncelik verildiiğini de duymuştum.Bu tür şeylere takılmadan çok da kafa yormadan hedefe odaklanmak lazım
-
-
@Hipokrat pardon konunun ortasından girince böle oluyor olsun yaşça büyük olanlara öncelik verilebiliyor >>> bu kısım sana uyuyorsa bunu göz önünde bulundurursun hayırlısı olsun hepimiz hakkında..
-
@arafta eyvallah kardeşim