TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Sen kimsin???@paretowilfredo

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    sen
    2
    2
    1172
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      hakimebircan Son düzenleyen:

@paretowilfredo çalışılması gereken kanunlarla ilgili bir başlık ve güncel olarak hepsinin konuşulduğu bir yazı veya bilgiye ulaşamadığım için çaresizce yazıp sordum bırakırsanız insanlar cevap versin.YAZIK Kİ HUKUK ADALET ADI ALTINDA TOPLANILMIŞ BİR BAŞLIK VE NE YAZIK HAKİM OLACAKSINIZ BELKİ DE SİZİN GİBİ BİRİ!!!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • P
        paretowilfredo Son düzenleyen: paretowilfredo

Bunu başlığında sorman gerekliliğini içeren Forum Kullanma Kılavuzu yazısını attım dostum, sanıyorum okumamışsın keza sınav başlığında da bilgilendirme olduğu için başlık kalabalığının önüne geçmek için bunu yaptığımızı anlayacağını düşündüm. Normal şartlarda ilk açmış olduğun başlık her halukarda kural dışı olduğu için kapatılacaktı 🙂 Hakimlik sınavına talip olman bende bu intibayı uyandırdı, umarım yanılmamışımdır.
        Yeniden anlayacağını umarak iki linki bırakıyorum şuraya.

https://forum.tercihiniyap.net/topic/4477/forum-kullanma-kılavuzu-forumu-nasıl-daha-verimli-ve-düzenli-kullanabiliriz-sorularınıza-yanıtlar

Bilgilendirmelerin bulunduğu ileti linki;

https://forum.tercihiniyap.net/topic/4771/29-aralık-2018-i̇dari-yargı-hakimliği-sınavı/

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
        ...

...her dem taze doğarız,
        bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
        • 1 / 1
        • İlk ileti
          Son ileti