2019 YDS / e-YDS Hazırlık Platformu
-
@marigold çok teşekkür ederim bir inceleyeyim
-
@newworldorder rica ederim, kolay gelsin. Şu ara indirimde diye hatırlıyorum ancak sitesini incelemekte fayda var. Ders alacaksanız online öneriyorum.
-
Deneme sınavları için http://esinav.osym.gov.tr/deneme
-
YDS ve YÖKDİL başvuruları başladı bu arada.
-
120 lira yapmışlar yds ücretini...
Kyk kredileri de epey güncellenmiş..
-
@olursaolur az biraz gramer temeliniz varsa bence gramer ile vakit kaybetmeyip bol bol makale okuması yapıpu kelime haznenizi geliştirin üstüne bir yds soru bankası ve yds çözümlü çıkmış sorular kitabı alıp soru çözün
-
Arkadaşlar yökdil için Remzi hoca nasıldır öneren çok oldu da aranızda kullanan var online eğitimini
-
Arkadaşlar benim İngilizce temelim hiç yok her zaman önyargılı oldum ve hep öğrenmekten kaçtım. Malesef gelen ilanlarla yds puanı almaya mecbur olduğumu gördüm. Kursa gitme imkanım yok kendim çalışacağım ama online kurslar olabilir nasıl bir yol izlemeliyim başlangıç için hangi kitapları almalıyım video vs. Yardımcı olursanız çok sevinirim çok duacınız olurum
-
Bu arada udemy de şöyle bir kurs var: https:/ /www.udemy.com/online-yds-kursu/
25 lira. Denenebilir olduğunu düşünüyorum. En kötü 1 ay deneme süresi var beğenmezseniz iade edersiniz. -
@jellinek temel düzey grammer konularını anlatan bir çok site var. Oradan konu çalışıp, her gün 20 kadar kelime ezberi yapabilirsiniz. Voscreen tarzı uygulamalar ile görsel işitsel destek sağlarsınız. Ayrıca kendi deneyimlerime göre kurslar verimli olmuyor. Herkesin dil öğrenme becerisi farklıdır ve kurslar doğal olarak kar amacı güden ve tek tip eğitim veren yerler. Ne kadar çok bir dile maruz kalırsanız o kadar hızlı öğrenirsiniz.
-
yds başvuruları başladı mı?
-
@evandro başladı
-
@ercu, içinde söyledi: 2019 YDS / e-YDS Hazırlık Platformu
Bu arada udemy de şöyle bir kurs var: https://www.udemy.com/online-yds-kursu/
25 lira. Denenebilir olduğunu düşünüyorum. En kötü 1 ay deneme süresi var beğenmezseniz iade edersiniz.Bu kursu almıştım. Ancak şimdi iade ettim. Açıkçası yds için biraz yetersiz. Hocanın anlatımına da yeterli özeni gösterdiğini düşünmüyorum.
-
Benim hocam da Hakki hocanin videolarini izleyen verim alan oneren varmi arkadaslar?
-
@adige-pşaşe tam şu an gerund-infinitive izliyordum hızı 1.25 yaparsan gayet güzel
-
Yaa bu yds için soru bankası öneriniz var mı çözümlü olcak ama bi türlü bulamadm
-
@adige-pşaşe ben de yeni basladim Hakki hocanin videolarina simdilik iyi gidiyor ama netice alan arkadaslar yazarsa hepimize fikir olur
-
Arkadaşlar,
Çeviri için Yeditepe Üniversitesi tarafından hazırlanan Shortcut to Academic Reading and Vocabulary kitabını aldım, gayet güzel buldum.YDS, IELTS, TOEFL, YÖKDİL vb. akademik sınavlara yönelik hazırlanmış bir kaynak. İçinde sağlık, sosyal, tıp metinleri olan tamamen İngilizce anlatımlı bir kitap.
Benim gibi kelime eksiği ve metinde çeviri sorunu yaşayan arkadaşlara iyi bir kaynak olacağını düşünüyorum.Buradan inceleyebilirsiniz.
Not: Ben farklı bir siteden alışveriş yaptım, fakat işyerimdeki internet erişimi nedeniyle ilgili site erişime kapalı. O sebeple iletideki link işyerimde açılan farklı bir siteye ait olup bu site hakkında bir bilgim yok.
-
Deneme sinavi onerebilir misiniz arkadaslar ?
-
İleti kaldırılmıştır.