İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
Elden teslim etmeyecek arkadaşlar boş yere hakka girmeyelim basvuru yaparak biraz empati lutfen
-
@hdrn
Kendi adıma konuşacak olursam ; benim puanım 87 yani gelme şansı yok ve torpilim de yok ama senin bu gayriahlaki tutumuna tepki vermeden geçemedim, muhtemelen 90 Üstü kapatacak bi ilana başvurup belge göndermeyeceğim diyorsun ve bunu kendinden daha düşük puan alan birinin "belki" de torpille senin hakettiğini düşündüğün işe girmesini engelliyorsun ama diğer "belki" yi kurunun yanında yaş da yansın mantığıyla görmezden gelmek istiyorsun, senin yüzünden 90 küsür almış biri başvuramamış olacak ki bu kişi zeki, çalışkan , dürüst , liyakatlı biri olabilir yani senin gibi sadece iyi çalışıp yüksek alan biri olmayabilir,
Her neyse sana bi uyarı ya da tavsiyede bulunacak değilim, umarım senin gibi düşünen insan! sayısı azdır... -
@desertiger
118. nerede acaba
yine de yüksek ihtimal hocam hayırlısı.turneler düşündürüyor -
Kontrolör olunca sanırım müfettişler gibi turneleri oluyor bunların öyle mi?
-
@rootofallevil baya fazla turnesi var
-
@firito
ne kadar fazla hocam? -
Meslekle ilgili bir tanıtım yazısı bulamadım forumda
-
Bu turne süreleri ne kadar acaba eğer uzunsa 92 puanla başvurmayı düşünmüyorum..
-
Turneler hakkında bilgi verebilecek var mı
-
@otuzyılsavaşı 6 7 ay civarı Hocam
-
@firito, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
@otuzyılsavaşı 6 7 ay civarı Hocam
Kesin mi hocam bu bilgi? 6 7 ay çok ya.
-
@rootofallevil stajyerken de oluyor turne
-
@firito altı mı yedi ay
-
@otuzyılsavaşı reyiz yuksek ihtimal diye dusunme. Onumuzde bircok aday var. Gecen senedende adaylar var. Bizim puana gelme ihtimalini %30-40 goruyorum. Turneler gercekten benide uzdu. Hakkimizda hayirlisi olsun diyelim
-
@murky maalesef
-
@desertiger hocam sizlere gelir. Çok rahat olun o kadar söylüyorum
-
@firito, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
@murky maalesef
6 7 ay ne ya, düzensizlik bana göre değil arkadaş. Kafam karıştı yine, teşekkürler bilgi için.
-
@firito
teşekkürler.çok iyiymiş hocam.yeni yerler,yeni kültürler... -
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
@firito
teşekkürler.çok iyiymiş hocam.yeni yerler,yeni kültürler...Hocam çok çok gezmiş biri olarak söylüyorum başta öyle ama sonrasında yoruyor hayırlısı olsun inşallah.
-
@desertiger
turneler 6-7 ay ise ben başvurmuyorum hocam her şey altüst oluyor turnelerle.2-3 ay olsa neyse...sana başarılar hocam.