İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@hickskaldor aynısını ben de düşünüp baktım ama puan türleri farklı malesef
-
@ezo öyle tabi birebir bi kıyaslama olmaz ama şahsi tahminimde o civara yakın bakalım hayırlısı
-
93 ten aşağı düşmez
-
92 küsürle kapatacak
-
Tek puan türü var, ayrıca puanı yetecek olup nispeten daha iyi/şartları kolay mesleklerde olanların ve mesleğin uzun turneleri ve yorucu olması hasebiyle basvurmayacakların da olacağını hesaba katarsak 92-93 leri bulacağını sanmıyorum. Ciddi bi sürpriz de olmaz ama tahminim 90.5 91.5 aradı bi yerde kapatacağı.
-
Rekabet btk kdk gibi alımlar sonuçlanmadı bu yüzden 92 civarında kapatması neredeyse kesin gibi
Turnelerin uzun ve yorucu olması milletin umrunda değil puanı olan başvuruyor -
@joeblack16 eksik bilgi girince de kaydediyor mu başvuru formu nu
-
kimler kaç puanla başvurdu yazarsak en azından bir fikir olur arkadaşlar. ben 2017 puanı 92,75 ile başvurdum.
-
Arkadaşlar kuruma girincr çıkman zor diye birşey duydum konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Muvaffakatname miydi nydi verilmiyomş herhalde
Lütfen arkadaşlar birileri yardımcı olsn -
Mesleğe dair forumda yeterli bilgi yok sorularımıza cevap alamıyoruz.
Başvuruyu yaptık diyelim daha sonra çıktısını alabilir miyiz? -
@hickskaldor ben btk 70 kusuruncuyum,ama bu puan turu 90.9 hocam bence belli olmaz,bana gore kesin olan bir sey varsa 90.5 altına dusmyecegidir (benim girebilme sansım yuzde 10 olarak goruyorum) ama insallah da yanılırım
-
@wroclaw hocam eğer öyleyse kıyaslama hiç doğru olmaz dediğiniz gibi. Bende btk yı 0.4 puanla kaçırdım ama burda puanım 93.2
-
@ynsnc öyle bir şey yoktur umarım
-
@ynsnc arkadaşlar kuruma girince muvafakat meselesini şöyle açıklayayım. en son yapılan sayıştay sınavında merkez uzmanı olu kazananlara kurumları muvafakat vermedi ama yargı yolu ile bu sorunu aştılar. eş değer kadrolara geçişte yani başka bir müfettişlik, merkez umzanlık yada kontrolörlüğe geçite kurum muvafakat vermeyebilir. ancak daha üst özlük haklarına sahip kurumlara geçerken bu sıkıntı olmayacaktır.(sayıştay, kaymakamlık, hakimlik gibi..)
-
Başvurunun çıktısını renkli olarak aldım. Fotoğrafta telefonun ön kamerasıyla çekilen fotoğraftı, uygulama ile uygun boyuta getirdim. Umarım sorun olmamıştır.
-
Başvuru sayısı kaç oldu
-
@firito 14:41 itibari ile 784 olmuş benim başvurum hocam
-
@antmaliye 1000 olur o zaman
-
800.....
-
sayfada beklenmedık bır hata olustu dıyor sureklı. sızdede sorun var mı ?