İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
Mülakata kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Gerçekten de yüksek kapattı bunun sebebi ise atamalar bu şekilde bekletildiği sürece sınavlar açıklanmadığı sürece her ilan kendi kapasitesini aşacak puanlarla kapatacaktır. Btk 0,4 bu 0,7 ile gitti benim. Bunun sorumlusu aylarca sonuçları açıklamayan hantal bürokrasi.
-
93.5 puan nedir ya o puani yapmak kolay değil.Ancak kpss aya hazirlanmakda hic iyi bir fikir degil
-
@rootofallevil umutsuzluğa kapılmamak lazım üstadım, sınavın sadece sözlü olarak yapılması , vdk nın ileri tarihe alınması , dguy ve guy da ki belirsizlik, Sayıştay ın iptal olması , 2018 de ekonominin zorlanması nedeniyle alım yapmayan kurumların olması bu sonuca neden oldu. Şahsen ben vdk alımı olsaydı bu kuruma kendim de dahil çoğu kişinin basvurmayacağını düşünüyordum. 2019 un herkes için daha hayırlı olacağını düşünüyorum.
-
Bence 93 alan bir arkadaşın daha yüksek bir puan almak için çok daha fazla emek vermesi gerekeceğinden , bunun yerine YDS den 70 almaya çalışarak tercihlerini arttırmaları daha mantıklı olacağı kanaatindeyim. Alan derslerinden bu kadar yüksek alan arkadaşlar bence YDS yi gözlerinde çok büyütmesinler.
-
@arven16 lafi yedin işte uza artik sivamaya calısma
-
@gökyeleli hahaha hayalperestliğinde boğul dostum ben realist olmaya devam edicem.
-
@arven16 iyiki bir ydsen var ortalıga düşmüşsün ego kasıyorsun
-
@çıkmadıkcandan dguy alımı sağlıklı bir şekilde sonuçlansaydı 90 'ın altında kapatırdı bu ilan 88.8 olurdu 89.3 olurdu ama 90 ın altına inerdi. İnsanlar işsizlik ve hantal bürokrasi yüzünden, bitmeyen sınav süreçleri yüzünden haklı olarak önüne gelen bütün ilanlara başvuruyorlar
-
@rootofallevil kesinlikle katılıyorum bu yüzden 2019 un hepimiz için daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Pes etmemek lazım .
-
Dershaneler,Facebook grupları,forumlar(ty dahil) niye varlar ki.3 senedir bu işin içindeyim A grubu ile ilgi sorunlar dünde vardı bugünde var.Değişmesi için de bu saydıklarımın taşın altına elini soktuklarını düşünmüyorum. A grubu ile ilgili sistemsel sorunları bir bakana veya yardımcısına,bir vekile ya da bürokrata iletilemiyorsa suçu kendimizde arayalım.
-
@müzmin-öğrenci çok teşekkür ederim
-
@james-buchanan hukuk sıralamaları sürpriz yapabiliyor. Bu lafı o hanımefendiye böyle takma isimle söylemeniz ayıp değil mi?
-
ilk 72 de bir tane bile hukuk mezunu yok ilanlarda hukuk mezunlarına yer vermelerinin nedenini bir türlü anlamış değilim. hukuk mezunu ne yapsın müfettişliği kontrolörlüğü zaten hakim veya savcı olabiliyorlar üstelik 7600 ek göstergeleri yüksek maaşları hatta 2 yılda bir derece almaları da cabası... sadece iibf-sbf mezunlarının girmesi gerek şu müfettişlik kontrolörlük tarzı sınavlara
-
@rootofallevil hocam her hukuk mezunu hakim olmak istemiyor. Benim çalıştığım kurumda mesela a kadrodan yerleşmiş hukukçu var baya bi.
-
@müzmin-öğrenci Akılları,ahlakları o kadarına yetiyor hocam. Bu yüzden alay ediyorlar. Burada klavye arkasından düşünmeden yazıyorlar. Birde böyle alay eden iletileri beğenen,komik bulup eğlenen bir güruh var akıllara zarar.
-
@kml müfettişlik gibi turneleri olan rotasyona tabi meslekler için yazmıştım hocam hukuk mezunlarının bu tür mesleklere itibar edeceğini düşünmüyorum
-
@rootofallevil hocam hakimliğin kendisi zaten rotasyon
-
Bu nasıl bir taban puan. 2018 sınavına girenler çok şansız. 2016 da girenlerden daha şanssız olan çıkar mı? Diye düşünüyordum maalesef beterin beteri varmış.
-
@kml hakimlikte de çok rotasyon oluyor mu?
-
@öğrenci oluyor hocam 10 sene sık dişini iyi yere geçersin geyiği vardır. Gerçekte olay çok farklı 20 yıllık hakimler kaldırıp Kars, Erzurum veriyorlar hem de hiç ummadığı bir anda. Hakimlerin coğrafi dokunulmazlıklarını 82 anayasasıyla kaldırmışlar.