İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@iibfpalace neden daha az almak istiyorlar?
-
@iibfpalace hatta ellerinden gelse iptal ederler bile diyorsunuz hocam
-
iptal etmezler,mahalli idare kontroloru ihtiyaci var ama eger ellerinde imkan varsa 12 den az sayida alim yapacaklar.Tam 12 alim yaparlarsa bilin ki ellerinde o imkan yoktur.Nedenini ıspatsız soyleyemem ama 6 yılda 33 A kadro mulakata girdim yani 33 kere mulakat sureci yasadim,az biraz tahmin edebiliyorum.Goygoy yaptigimi lutfen dusunmeyin,rastgele sallamiyorum.Neyse,ben feragat ettim ama guzel,önü açık,harcirahi bol,nitelikli bir kadrodur,insallah en cok hak edenler kazanir..
-
@iibfpalace hocam siz kaçıncı mülakatınızda atandınız
-
Tam deveye sormuşlar hikayesi
-
Arkadaşlar 29 nisanda kontrolörlere görev dağıtımı yapılacak, çok uzun süredir yapılmıyor. bilginiz olsun istedim belki bir işe yarar.
-
@iibfpalace AB uzman yrd. için de geçerli mi bu dediğiniz? Çünkü geçtiğimiz yıllarda bir defasında dediğiniz gibi 10 kişi alacaklarına 3 kişi almışlar.
-
@adolf-stalin topu topu 10 kişi alacaklar onu bile doldurmuyorlar. Yazık gerçekten.
-
@modigliani-0 4. ve 28. mulakatlarimda basariya ulastim,referanssiz 4. mulakatimda guy oldum, 28. mulakatimda PTT ye uzman yrd olarak girdim.Ptt uzman yrd sartlari A kadro herhangi bir kadroyla karsilastirilamayacak kadar iyi oldugu icin de biraktim,kurumlardan feragat ettim,insallah hayirlisi boyledir
-
@iibfpalace inşallah hocam
-
Arkadaşlar bakanlığa gittim . İlk kapıdan bile mülakat sonuçları ile ilgili bilgi almaya geldim dediğimde bin bir surat yapılarak geçtim. Bir kaç yanlış yönlendirme sonunda bu işlere bakan işlemler müdürlüğüne ulaştım. Geçen diyoloğu aynen yazıyorum.
Ç: merhabalar kontrolörlük ve AB uzman yardımcılığı ile ilgili bilgi almak için geldim.
X: ben bakmıyorum y hanım ilgileniyor , y hanım Z hanıma gidin
Z: suratı beş karış herhangi bir gelişme yok
Ben : peki hangi aşamada onu öğrenebilirmiyim
Z: şuan için bir gelişme yok
Ben : peki bir kaç haftaya açıklanma gibi bir durum olur mu
Z : her hangi bir şey diyemem bir gelişme yok şuanda
Sinir stres çıktım. -
@çıkmadıkcandan hocam en azından bir girişimde bulundunuz sağolun.
-
@oraletlibey rica ederim. Bu olayla ilgili bilgiyi ancak bakanlıktan yüksek birilerine ulaşmak suretiyle öğrenebiliriz gibi. Gerçi bilen arkadaşlar kesin vardır ama yazmıyorlar işte
-
İçişleri Ab Uzmanı olarak çalışan bir tanıdığım geçtiğimiz aylarda bana Ab uzman yrd. kadrosuna alınanların mayıs ayında iş başı yapacağını söyledi. Dün sorduğumda bir değişikliğin olmadığını yine mayıs ayında iş başı yapılacağının konuşulduğunu söyledi
-
@çıkmadıkcandan teşekkür ederiz çabanız için. Bakan bu aralar gündemde olduğu için işler pek yürümüyor olabilir gerçekten.
-
@burakahmet mayısın 15 ine kadar açıklanması lazım o zaman, şayet mayısta işe başlanılacaksa. 657 ye göre görev yapılacak ilde ikamet edenler tebligatı aldığı gün, diğer şehirlerde ikamet edenler tebligatı izleyen 15 gün içinde göreve başlaması gerekiyor.
-
@rootofallevil
... tebligatı aldığı günü izleyen ilk iş günü ... -
@kaanufuk25 ikametgah önemli!
-
umarım, artık yarın açıklanır
-
Dostlar ramazan bereketiyle gelmiştir inşallah , yoksa İstanbul seçimi yüzünden bu haftada da beklememek lazım?