İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
@mülkiyeli38 hayir hocam hiç arayan soran olmadi beni diğer kurumlar içinde bunda da.
-
Bir önceki alım 45 günde açıklandı bu yıl mülakattan sonra şu an 44. gündeyiz
-
@westakin aile bireylerinden birini demi aramadılar yani 1.derece yakınlarınız Babanız anneniz vs
-
@zencitarzan Sizde gvs nedeniyle arama oldu mu Hocam ?
-
@mülkiyeli38 ne beni ne de ailemden birini arayan olmadı hocam. Yalniz kontrolörlükte degil diger girdigim mülakatlar icin de ne polis geldi ne aradılar. Hatta muhtara sordum ona da gelen giden olmamış unuttular beni heralde:) şaka bir yana cogu zaman il emniyet merkezden halldermiş ev ev gitmeleri nadirmiş
-
@mülkiyeli38 yok hocam olmadı
-
Bu kadar zor olmamalı
-
Seçim sonrasına mı kalır acaba
-
Valla hocam onu bilmiyorum ama bu işin bir standartı olmalı 50-55 kişinin mülakat sonucu bukadar uzun sürmemeli bu açıklanmayınca bunun ikamesi olabilecek bir dünya kuruma daha başvurdum . Halbuki çabuk açıklansa en azından birilerinin önünden çekilirdik.
-
Yarın açıklanır mı ki acaba ?
-
Bugün tam mülakatlar biteli 71 gün oldu. Neden açıklanmıyor hala
-
@yatko hocam bakan imzası falan gerekiyorsa şuan sürekli mitinglerde olduğundan ötürü seçim sonuna kalmış olabilir. Güvenlik soruşturması falan bu kadar uzun sürmez bence .
-
@çıkmadıkcandan muhtemelen öyledir ama kaç gün öncesinden bellidir yani açıklanabilirdi bekliycez artık
-
Seçimler dolaysıyla bakanlık çok yoğun hemen hemen aynı tarihlerde ab uzman yardımcılığı mülakatı da yapılmıştı. Seçimden sonra her iki mülakatın da açıklanacağını düşünüyorum.
-
Tahminleri alayım. ( Başlığı görünce bir heyecanlandınız tabi
-
Arkadaşlar bir sorum var şimdi en son kararname ile mahalli idarelerin tüm yetkileri çevre şehircilik bakanlığına geçyi ya haliyle burasıda çevre şehircilik bakanlığının bünyesinemi katılacak
-
@müzmin-öğrenci kontrolörlük iller idaresine bağlandı hocam . O yüzden içişleri bakanlığına bağlı.
-
Bugün 76. gün bekliyoruz hayırlısıyla bakalım
-
@yatko içime bu perşembe gibi doğdu hocam.
-
@çıkmadıkcandan inşallah bakalım vakti geldi geçti bile artık