İçişleri Bakanlığı 12 Stajyer Kontrolör İlanı
-
Bunlarda açıklansın artık da yeni sınav taleplerini dile getirelim. 3 aya yaklaşan mülakatta hala ses yok. İnsanların sabırları daha ne kadar zorlanabilir. Bu işler nereye varacak, hayret doğrusu?
-
Arkadaşlar acaba personel genel müdürlüğünü aralıklar ile arayıp bir baskı kurmaya mı çalışsak. Yani beklemek iyice zorlamaya başladı.
-
@çıkmadıkcandan aynen aramak lazım artık kardeşim seçimde bitti. Bugünde 78. gün galiba artık daha ne kadar sürecek bu durum. Bugün arayalım bence de en azından bir bilgi alabiliriz
-
arayan ulaşan bilgi alan oldu mu ?
-
Dostlar ben iki kere aradım . Hiç bir şekilde kimse telefonu açmıyor. Ulaşabilen , haber alan yok mu ? Bir el atın .
-
Aynı şekilde bende. İşlemler başkanlığına ulaşılmıyor
-
@yatko hocam dükkanı kapatıp gittiler herhalde:) ben ümidi kestim artık
-
@çıkmadıkcandan öyle gözüküyor vallahi. 3. aya doğru yol alıyoruz bakalım hayırlısı
-
Kaymakamlık bile bu kadar uzun sürmemişti. En azından aradığımızda bir muhatap bulabilsek o bile rahatlatacak bizi ama sabah aradım yine telefona bakan kimse yok. İnsanın gerçekten sinirleri ile oynuyorlar.
-
Duyumu olan Yok mu acaba?
-
Ne dersiniz dostlar o hafta bu hafta olur mu sizce ?
-
@paretowilfreɗo hocam ben arıyorum arıyorum ulaşamıyorum,sizin bir tanıdık var mı oralarda
-
@çıkmadıkcandan ses seda yok galiba
-
@oraletlibey yok hocam ama bakanlık bana yakın yarın gidip sormayı planlıyorum. Yapacak başka bir şey aklıma gelmiyor çünkü . Yani kimsede bir duyum olmaması da ilginç. AB uzman yardımcılığı bekleyen arkadaşlar da sessiz. İnşallah bir bilgi alırım dostlar.
-
Aldıkları zaten 10'ar tane adam onda da kaç ay naz yapıyorlar, cidden çok trajikomik. Almayacaklarsa almasınlar da en azından önümüze bakalım yani
-
@nevsinmengü aynen hocam kabak tadı verdi iyice Dguy a gir 8 ay bekle , 10 kişi buna gir 3 ay bekle . Artık sabrım kalmadı, bugün bütün kitaplarımı topladım kaldırdım. Hafta sonu bir Sayıştay sınavına gireceğim. Ondan sonra da hiç bir sınava girmeyecegim. Böyle böyle tam 3 sene yedim. Önüme bakma vakti geldi de geçti bile
-
@çıkmadıkcandan Allah yardımcınız olsun inşallah. Herkesin durumu çok zor sahiden özellikle de bu yıl
-
@yatko sağolun hocam hepimiz için hayırlısı olsun artık.
-
Dostlar yarın tatil , ben onu unuttum . Tam da gaza gelmistim halbuki
-
3 ayı gecti...Ab uzman yrdligi da ayin 29 unda tam 3 ay olacak,ikisini de henuz aciklamadilar,ikisini de bekliyordum ama imkanlari ikisinden de iyi baska bir kurum oldu,oraya gectim.Daha da kazansam da gitmem.
Ben neden beklettiklerini cok cok iyi biliyorum.Ama somut kanitim olmadan sebebini soyleyemem.Șöyle söyleyeyim : Ellerinden gelse ikisine de ilan edilen sayidan daha az alim yapacaklar.